Verdediger Arie de Vreugd vertrekt naar FC Rijnvogels

Gepubliceerd op: 08-02-2018 21:57

Aan het einde van het seizoen zal Arie de Vreugd sportpark Nieuw Zuid de rug toekeren. Dat heeft de verdediger aan de Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys laten weten. De Vreugd zet zijn loopbaan voort bij zaterdaghoofdklasser FC Rijnvogels.

Op 22 april 2017 maakte De Vreugd als basisspeler zijn officiële debuut voor de blauwwitten in de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys (3-4). In de derby tegen de buren was de lange verdediger meteen trefzeker. De exponent uit de eigen jeugdopleiding kreeg vervolgens het vertrouwen en speelde alle wedstrijden in het restant van dat seizoen. De Vreugd begon het nieuwe voetbaljaar eveneens als basiskracht, maar een vervelende liesblessure hield hem nadien enige tijd aan de kant.

Inmiddels is de 22-jarige De Vreugd weer helemaal fit en heeft hij als invaller zijn opwachting mogen maken in de afgelopen wedstrijden. Quick Boys wil graag met hem verder en heeft hem een contractverlenging aangeboden, maar De Vreugd is van mening dat hij bij zijn nieuwe club meer garantie op speelminuten zal hebben.

De Technische Commissie betreurt weliswaar de beslissing van Arie de Vreugd om Quick Boys te verlaten, maar wenst hem niettemin veel succes toe met het vervolg van zijn voetbalcarrière op sportpark De Kooltuin.

Agenda

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________