Tussenbericht voor de steensponsoren

Gepubliceerd op: 08-02-2018 07:32

Geachte steensponsor,

Tot nu toe zit het niet mee het bouwproject bij de hoofdingang van sportpark van Nieuw Zuid. Het gaat dan vooral om het metselwerk. Zoals u wellicht bekend hebben twee vaklieden zich als vrijwilligers beschikbaar gesteld om dit metselwerk uit te voeren.

Begin december zijn de mannen enkele dagen bezig geweest, onder andere met stellen van profielen. Tevens is er een begin gemaakt met het metselwerk. Daarna hebben ze jammer genoeg niet veel meer kunnen doen. De oorzaak daarvan is gelegen in het tamelijk slechte weer en de korte dagen. Bovendien hebben de metselaars rekening te houden met hun eigen werkzaamheden en de planning daarvan. Daar is vanzelfsprekend begrip voor.

Niettemin is er de hoop dat beide mannen een dezer dagen in de gelegenheid zijn om dit project weer op te pakken en af te ronden. Volgens zeggen zou dat nog zo’n vier tot zes mandagen werk zijn. Inmiddels hebben de metselaars aangegeven dat hun agenda lopende de maand februari daar - ijs en weder dienende - ruimte voor biedt. Dat zou natuurlijk heel mooi zijn.

Kortom, het duurt dus allemaal langer dan verwacht voordat uw naam op de hoofdingang prijkt. Wij vragen daarvoor echter uw begrip en geduld. ’s Winters is nu eenmaal niet de meest gunstige tijd van het jaar om een dergelijk project uit te voeren. Er is evenwel goede hoop dat het project binnen afzienbare tijd wordt afgerond. Het is onze overtuiging dat sportpark Nieuw Zuid dan beschikt over een buitengewoon bijzondere hoofdingang met een zeer fraaie uitstraling. Een hoofdingang die waardig is aan Quick Boys en waarop uw naam op prominente wijze is vereeuwigd.

Wij houden u graag op de hoogte.

hekwerk_QB

Agenda

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________