K.v.v. Quick Boys bereikt overeenstemming met Raymond Baten

Gepubliceerd op: 21-02-2018 20:16

Met ingang van het seizoen 2018-2019 speelt Raymond Baten op sportpark Nieuw Zuid. De 29-jarige middenvelder komt over van tweededivisionist De Dijk uit Amsterdam en tekent een contract voor één jaar bij de blauwwitten.

Baten speelde in de jeugdopleiding van Ajax en ADO Den Haag en was verder actief voor Voorschoten’97, FC Rijnvogels, Westlandia en Quick. Met laatstgenoemde club promoveerde de geboren Delftenaar vorig seizoen via de nacompetitie naar de Derde Divisie van de zondagamateurs. Zijn prestaties op sportpark Nieuw Hanenburg in Den Haag leverde sterkhouder Baten een transfer naar nieuwbakken tweededivisionist De Dijk op. De samenwerking in Amsterdam, waar de international van Aruba een vaste waarde is, blijft beperkt tot één seizoen.

Hoofdtrainer Gert Aandewiel is zeer te spreken over de nieuwste aanwinst. ,,Raymond is een middenvelder die uitstekend in staat is om het spel te verdelen. Hij is een echte verbindingsspeler tussen achterhoede en aanval, weet wanneer hij moet versnellen of temporiseren en passt de bal altijd naar de juiste kleur. Ons middenveld zal komende zomer een aantal mutaties ondergaan. Met zijn ervaring en kwaliteiten is Raymond voor Quick Boys van toegevoegde waarde. En bovendien een type speler die we voor volgend seizoen nog niet in huis hadden”.

,,Quick Boys is een heel mooie club om voor te spelen. Misschien wel de mooiste van Nederland”, reageert de kersverse aanwinst desgevraagd. Op Nieuw Zuid treft de geroutineerde Baten een relatief jonge selectie. ,,Allereerst focus ik me op mijn eigen spel en wil ik het maximale eruit halen. Ik heb in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan. Uiteraard deel ik die ervaring graag met mijn jeugdige ploeggenoten”.

Met grote belangstelling volgt hij de verrichtingen van zijn toekomstige club. ,,Het kan nog alle kanten op. Als Quick Boys volgend seizoen in de Derde Divisie speelt, dan is de doelstelling duidelijk: promoveren. Mochten zij nu al de stap weten te maken, dan moeten we ook proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Van een club als Quick Boys wordt immers altijd verwacht dat zij bovenin meedraait, in welke competitie dan ook”, meent de business consultant die in Mohamad Mahmoed en Vlatko Laziç een tweetal bekenden zal treffen op Nieuw Zuid.

De Technische Commissie is verheugd met de bereikte overstemming en wenst Raymond Baten heel veel succes en plezier toe op Nieuw Zuid.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________