Geslaagde belavond vrijwilligers

Gepubliceerd op: 24-04-2018 19:57

Enige tijd geleden is aan de ouders van een grote groep jeugdleden een mail verzonden met de vraag om eens na te denken over mogelijk vrijwilligerswerk bij Quick Boys.

In vervolg hierop heeft afgelopen week een nabel-actie plaatsgevonden. Er is die avond door een aantal bestuursleden aangevuld met enige commissie-coördinatoren telefonisch contact gezocht met zoveel mogelijk ouders om te proberen een en ander concreet te maken.

Dankzij het warme zomerweer van die avond bleken nogal wat mensen helaas telefonisch niet te bereiken. Maar velen namen wel op en reageerden vaak positief op de actie. Bij een aantal ouders laat de gezins- of werksituatie het niet toe, of ze doen al vrijwilligerswerk voor andere organisaties en verenigingen. Toch heeft een aardig deel van de mensen die opnamen interesse getoond om in welke vorm dan ook Quick Boys te helpen.

We zijn natuurlijk een grote club dus er is ook veel werk te verzetten. Daarom zijn we nog altijd op zoek naar meer vrijwilligers, je hoeft daarvoor niet perse ouder van een jeugdlid te zijn! Het aanbod aan functies en werkzaamheden is heel breed, dus er is ongetwijfeld wel iets te vinden dat bij je past of in je interessegebied ligt. Zo kunnen we ondersteuning gebruiken bij de EHBO, het wedstrijdsecretariaat, het clubhuis, de stewarding, het jeugdvoetbal, de communicatie en nog een aantal andere commissies.

Zou je meer informatie willen hebben of wil je je graag alsnog aanmelden? Dat kan natuurlijk!
Neem dan contact op met onze secretaris Jaap van Rijn.
Mail: jaapvanrijn@quickboys.nl
Mobiel: 06 27063112

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________