Volgende stap 100 jaar bestaan Quick Boys

Gepubliceerd op: 07-05-2018 21:00

Het bestuur van onze vereniging is geadviseerd om voor alle activiteiten in het jubileumjaar 2020 een stichting op te richten. Op 4 mei is de Stichting 100 jaar Quick Boys opgericht ter ondersteuning van alle activiteiten in het jubileumjaar. Het bestuur van de Stichting 100 jaar Quick Boys bestaat uit voorzitter Jan Willem Kuijt, secretaris Pieter van der Plas en penningmeester Cor Zuijderduijn.

Hiermee is weer een grote stap gezet voor het jubileumjaar, dat maar liefst één heel jaar in beslag zal gaan nemen. De start is op 31 januari 2020 met de oudejaarsparty en we sluiten af op 31 januari 2021 met het slotfeest. Daartussen zullen ontzettend veel leuke evenementen georganiseerd gaan worden.

Op dit moment zijn de volgende commissies gestart:
Feestcommissie: Voor alles wat niet met voetbal te maken heeft, maar waar wel veel feest in zit, mee te helpen organiseren.
Toernooicommissie: Er zullen heel veel leuke en ook grootse toernooien georganiseerd gaan worden.
Activiteitencommissie: Gaat alles bedenken wat maar op de jeugd betrekking heeft. Welke leuke activiteiten kunnen we voor iedere leeftijdsgroep gaan organiseren?
Technische zaken: Brengt alles wat met techniek te maken heeft in kaart, kijkend naar de mogelijkheden en de onmogelijkheden.
Historie: Hier wordt momenteel veel geschiedenis verzameld en gearchiveerd en vanuit deze commissie gaan we een jubileumboek uitbrengen, een expositie en een reünie organiseren, etc. Ook hier kunnen we nog meer handjes gebruiken.
PR-commissie: Gaat zich bezighouden met de interne en externe publiciteit.
Financiële commissie: Gaat alle opbrengsten en kosten in kaart brengen en bewaken.
Secretariaat: Voor al het papierwerk, dus veel tikkende handjes.

Allemaal leuke commissies die er de komende ruim twee jaar gezellig aan gaan trekken. Heb je zin om hieraan mee te doen? Meld je dan aan bij een van de onderstaande personen:
• Feestcommissie - Huug Beelen en Gerard Zuiderduijn
• Toernooicommissie - Huug Sip, Leo Schaap en Nico van Duijvenbode
• Activiteitencommissie - Pieter van der Plas
• Technische zaken - Huug Beelen en Huug Sip
• Historie - Jaap Paap jr.
• PR-commissie - Lennart van der Plas
• Financiële commissie - Cor Zuijderdujin
• Algehele planning - Arwin Guijt
• Secretariaat - Jan Willem Kuijt

Het doel is om activiteiten te organiseren voor Quick Boyzers, dóór zoveel mogelijk Quick Boyzers. Daar hebben we vrijwilligers bij nodig. Mensen die graag willen meehelpen aan de voorbereidingen en de organisatie van alle activiteiten die zullen gaan plaatsvinden. Mensen die graag sociaal bezig willen zijn en in een commissie deel willen nemen. Er wordt ook nog gezocht naar vrijwilligers voor het organiseren van een reünie met oud-spelers. Tot slot zoekt de Stichting 100 jaar Quick Boys nog een notulist(e) voor diverse verslagleggingen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jan Willem Kuijt via 06-46728924 of djill@live.nl.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________