Voorbeschouwing Jong FC Twente – Quick Boys

Na de nipte thuisnederlaag tegen Jong FC Volendam (0-1) speelt Quick Boys aanstaande zaterdag de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Op sportpark De Waarbeek in Hengelo zijn de blauwwitten te gast bij Jong FC Twente. Het duel tussen Jong FC Twente en Quick Boys begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter F.R. de Winter uit Blaricum. De Supportersvereniging organiseert weer een busreis naar deze uitwedstrijd. Reis mee naar Hengelo en steun Quick Boys in de uitwedstrijd tegen Jong FC Twente!

Stand van zaken
Met 42 punten uit 32 duels bezetten de beloften van trainer Dennis Demmers op de elfde plaats in de Derde Divisie A. Afgelopen weekend speelde Jong FC Twente met 1-1 gelijk bij Capelle. Met acht treffers is Rashaan Fernandes de clubtopscorer van de jonge Tukkers.  Een bekend gezicht in de selectie van Jong FC Twente is Henk van Schaik. De centrale verdediger (20) speelde enkele seizoenen in de jeugdopleiding van Quick Boys voordat hij via ADO Den Haag in Enschede terechtkwam.

Goed gevoel
Quick Boys en Jong FC Volendam slaagden er afgelopen zaterdag niet in om het publiek op sportpark Nieuw Zuid te vermaken. In de slotfase wist Kay Tejan namens de bezoekers het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Door de nederlaag staat de formatie van trainer Gert Aandewiel met 58 punten uit 32 duels op de vierde plaats. In de resterende twee wedstrijden is Quick Boys er alles om gelegen om het seizoen met een goed gevoel af te sluiten.

Onderlinge resultaten
Voor aanvang van dit seizoen speelden Quick Boys en Jong FC Twente nog niet eerder tegen elkaar. Op 2 september 2017 vond de primeur plaats. De heenwedstrijd tussen Quick Boys en Jong FC Twente op Nieuw Zuid eindigde in een 2-0 overwinning voor de thuisploeg. Vanaf de strafschopstip opende Yordi Teijsse in de eerste helft de score. Nog voor het rustsignaal wist Max van Steen de score te verdubbelen. De voorsprong van Quick Boys kwam na de doelwisseling niet meer in gevaar.

Rondje langs de velden
Op de voorlaatste speeldag in de Derde Divisie A luidt het overige programma als volgt:
ACV – DVS’33 Ermelo
ASWH – Magreb’90
DOVO – Jong FC Groningen
Jong Almere City FC – ODIN’59
Jong FC Volendam – Capelle
ONS Sneek – Spakenburg
Spijkenisse – Scheveningen
VVOG – Harkemase Boys

Geef een antwoord