Quick Boys verliest laatste wedstrijd seizoen tegen ACV (3-4)

Quick Boys heeft het seizoen teleurstellend afgesloten. Op sportpark Nieuw Zuid werd het 3-4 voor ACV, na een 1-2 ruststand. Door de nederlaag eindigt Quick Boys het seizoen als zesde, met 58 punten.

De overwinning voor de bezoekers was niet voldoende om de ploeg uit Drente te behoeden voor degradatie, aangezien concurrent Spijkenisse eveneens won. Voor Quick Boys stond de wedstrijd met name in het teken van het afscheid van een groot aantal spelers. De blauwwitten moesten eveneens zonder Gert Aandewiel aan het duel beginnen, aangezien de trainer ‘s morgens de clubleiding heeft verzocht om zijn contract te laten ontbinden.

De gasten begonnen voortvarende aan de wedstrijd en wisten na 25 minuten de score te openen in de persoon van Nick Westebring. Op slag van rust kopte Kenny Anderson op knappe wijze een vrije trap van Delano a Cohen tegen de touwen: 1-1. Toch moesten de blauwwitten met een achterstand gaan rusten omdat Dennis Molema namens ACV trefzeker was: 1-2.

Ook na de doelwisseling mocht Quick Boys het spel maken, maar de thuisploeg kon onder de brandende zon het tempo niet opschroeven. Toch wist Anderson met zijn tweede doelpunt van de middag voor de gelijkmaker te zorgen. De aanvallende middenvelder was opnieuw trefzeker met het hoofd: 2-2.

Tien minuten na de gelijkmaker bracht invaller Richard Mulder – koud in het veld – de Assenaren wederom op voorsprong: 2-3. Een andere wisselspeler, Arie de Vreugd, luisterde zijn afscheid op met een doelpunt: 3-3. Toch wist de bezoekers uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Gijs Jasper bezorgde Quick Boys alsnog een nederlaag: 3-4.

Na afloop van de wedstrijd werden de vertrekkende spelers in het zonnetje gezet door assistent-trainer Laurens Mouter en bedankt voor bewezen diensten op sportpark Nieuw Zuid.