K.v.v. Quick Boys verwelkomt Martin van Eeuwijk

Gepubliceerd op: 01-06-2018 17:53

Met ingang van het seizoen 2018-2019 maakt Martin van Eeuwijk deel uit van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. De technische commissie van de club heeft deze week een akkoord bereikt met de 30-jarige spelmaker. ,,Op Nieuw Zuid wil ik revanche nemen op mezelf.”Van Eeuwijk is geen onbekende in de Bollenstreek. De technisch vaardige aanvaller heeft in het verleden voor Teylingen, FC Lisse, Katwijk, Rijnsburgse Boys en opnieuw FC Lisse gespeeld. Bij laatstgenoemde club is onlangs zijn contract ontbonden. ,,Een paar jaar geleden ben ik al eens door Quick Boys benaderd. Maar tot een overgang is het nooit gekomen. Ik ben blij dat ik nu alsnog de stap kan maken,” verklaart Van Eeuwijk tijdens de contractondertekening.
De speler in kwestie voorspelt dat hij zich heel snel thuis zal voelen op sportpark Nieuw Zuid. ,,Voetbal is mijn grote passie en in het veld ben ik heel fanatiek. Quick Boys heeft ook een grote aanhang die hartstochtelijk meeleeft met het elftal. Dat spreekt mij heel erg aan. In onderlinge wedstrijden heb ik altijd van het enthousiasme van de fans kunnen genieten.”

Op Nieuw Zuid wil hij bovendien revanche nemen op zichzelf. ,,Ik kan hier met een schone lei beginnen en zal mijn uiterste best doen om ver weg te blijven van negatieve incidenten. Met Quick Boys wil ik strijden om promotie naar de Tweede Divisie.”Langs deze weg wordt Martin van Eeuwijk van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid. De clubleiding wenst hem heel veel plezier en succes toe bij de blauwwitten.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________