Erik Assink aangesteld als nieuwe hoofdtrainer

Gepubliceerd op: 04-06-2018 22:07

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Erik Assink de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van K.v.v. Quick Boys. De clubleiding van de blauwwitten heeft vandaag een akkoord bereikt met de ervaren oefenmeester over een contract van één jaar.Assink (60) kent een lange staat van dienst in het amateurvoetbal. In het verleden heeft hij onder andere gewerkt bij IJsselmeervogels, Spakenburg, Sparta Nijkerk, Ter Leede en GVVV. Bij laatstgenoemde club is Assink liefst zes seizoenen actief geweest. Uiteindelijk komt de leraar lichamelijke oefening via SVZW en Huizen op sportpark Nieuw Zuid terecht bij de club waar hij altijd heeft willen werken.

Het aloude gezegde “driemaal is scheepsrecht” gaat in dit geval voor Assink op. ,,Quick Boys heeft mij in het verleden tweemaal eerder benaderd. Ook deze keer heb ik er even over na moeten denken. Maar tegen zo’n mooie club als Quick Boys kan ik toch niet voor de derde keer ‘nee’ zeggen?” reageert de nieuwbakken trainer.
Quick Boys vormt voor Assink de ontbrekende schakel. ,,Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt in voetbalmaffe dorpen als Bunschoten-Spakenburg en Veenendaal. Nu kan ik ook Katwijk aan het lijstje toevoegen. Ik stap er blanco in, want tot twee weken geleden heb ik niet durven dromen dat ik komend seizoen trainer zal zijn op Nieuw Zuid,” besluit de geboren Drent.

Langs deze weg wordt Erik Assink van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid en wenst de clubleiding hem heel veel plezier en succes toe.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________