Bestuur K.v.v. Quick Boys stelt zich voor

In de laatst gehouden ledenvergadering werd het nieuwe bestuur benoemd en geïnstalleerd.

Bart van Kruistum (61) – Voorzitter
“Ik ben inmiddels meer dan twintig jaar lid van de sponsorgroep Quick Boys, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter. Ik ben vooral bekend met de volleybalwereld, indertijd als speler, scheidsrechter, trainer/coach en bestuurder. Verder heb ik ook nog een uitstapje van elf jaar als raadslid en fractieleider van het CDA in de lokale politiek gemaakt. In het dagelijks leven run ik samen met mijn dochter Kirsten Klinkenberg ons bedrijf ‘Van Kruistum Schilders’. Ik leef samen met Tineke de Mooy, die als gastvrouw onze B&B ‘In Bos aan Zee’ draaiende houdt. Het is een grote eer en uitdaging om samen met ú als vrijwilliger het blauw-wit van Quick Boys te mogen uitdragen en terug te brengen op het niveau waar het thuis hoort.

Gilles van der Marel (60) – Penningmeester
“Ik ben al jarenlang actief betrokken bij onze mooie club. Jaren geleden alweer ben ik ongeveer vijftien jaar lid geweest van de clubhuiscommissie. Het is mooi om te zien dat die plek inmiddels weer is ingevuld door een van mijn dochters. Na die periode in de clubhuiscommissie ben ik bijna 25 jaar keeperstrainer geweest van alle selectie-elftallen. Op het veld met de jeugd actief zijn blijft een van de mooiste dingen die er is. Toen ik zelf nog voetbalde, speelde ik jaren in het “beruchte” vijfde elftal, met mannen als Theo Guyt (nu hoofd jeugdopleidingen), Mart van der Plas (jarenlang spitsentrainer) en Teun van der Plas (trainer van de D1). Ik ben getrouwd en heb vier kinderen, waarvan één zoon. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als hoofd administratie bij één van Quick Boys’ sponsors Van der Plas. Na de vele eerdere functies, vind ik het mooi om nu bestuurlijk voor Quick Boys aan de slag te gaan als penningmeester.”

Kees Kraayenoord (48) – Secretaris
“Zoals zoveel Katwijkers ben ik geboren in Leiden, maar toch echt een getogen Katwijker. Ik ben getrouwd en woon sinds een paar jaar ongeveer naast Nieuw Zuid. Ik ben werkzaam in Hoofddorp als compliance auditor bij een van de grootste expressbedrijven en ben voor mijn werkzaamheden dan ook regelmatig op pad naar een van onze vele vestigingen. Naast mijn werkzaamheden geniet ik ook graag van de watersport en natuurlijk van het voetbal. Ik heb hiervoor acht jaar in het bestuur van Skuytevaert gezeten waarvan zeven jaar als voorzitter en ben sinds enkele jaren ook Voorzitter van onze Vereniging van Eigenaren. Binnen het bestuur van Quick Boys hoop ik nu ook mijn bijdrage te gaan leveren aan wat mij betreft de mooiste voetbalvereniging van Nederland.”

Leen van den Oever (48) – Commerciële Zaken
“Ik ben getrouwd met Ludwine en vader van twee kinderen. Inmiddels ben ik al weer jaren lid van de Businessclub van Quick Boys en ben dan ook zaterdags op de tribune te vinden als ons eerste thuis speelt. Direct na het voltooien van mijn studie werktuigbouwkunde aan HTS ben ik gestart bij aannemingsbedrijf BAM. In de afgelopen ruim tweeëntwintig jaar heb ik bij dat bedrijf diverse functies vervuld, waarvan de laatste twaalf jaar in het management. Naast mijn werkzaamheden bij BAM ben ik als voorzitter actief in een commissie namens Bouwend Nederland en vervul ik nog een bestuursfunctie bij AV Rijnsoever. Ik vind het mooi om in een team te werken en zo kijk ik ook uit naar de samenwerking met de rest van het nieuwe bestuur. Op commerciële zaken is er de afgelopen jaren heel veel moois gebeurd en ik heb er zin in dat werk voort te zetten en daar een eigen twist aan te geven. Jullie zullen me leren kennen als een hardwerkende resultaatgericht bestuurslid, met een analytische, kritische en logische instelling.”

Willem Schuitemaker (37) – Recreatievoetbal
“Vanaf jonge leeftijd ben ik al lid van Quick Boys en vanaf mijn zestiende actief binnen de club. In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Krijntje en vader van drie mooie dochters (waaronder een voetballende). Ik ben ondernemer en eigenaar van MKB2DAY en dagelijks bezig MKB-ondernemers te ondersteunen op procesmatig, financieel en strategisch vlak. Ook ben ik medevennoot in Spelregelkennis.nl waarmee wij streven naar spelregelkennis bij iedereen die meedoet in het voetbal en daarmee respect en een eerlijk spel. Trots ben ik op mijn jaren als assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal, ruim 50 wedstrijden Jupiler League. En ontzettend mooi om overal te zien hoe met trots over Quick Boys wordt gesproken. Als trainer, jeugdleider en (assistent-)scheidsrechter ben ik nauw betrokken bij het recreatievoetbal en zie ik wekelijks hoe belangrijk en mooi dit deel van de club is. Mijn doel is om de ervaring die ik breed heb opgedaan, optimaal in te kunnen zetten en mensen in de club te binden en te verbinden, waardoor voor iedereen plezier en ambitie samen kunnen gaan.”

Leo Schaap (49) – Communicatie
“Zelf heb ik bijna dertig jaar gewaterpolood, waarvan veertien jaar als keeper van het eerste van de Z&PC Katwijk. Ondanks het feit dat ik zelf nooit gevoetbald heb, ben ik al Quick Boys-supporter zo lang als ik me kan herinneren. Bij de zwem- en poloclub ben ik meer dan veertien jaar (bestuurlijk) actief geweest, als coach, bestuurslid commerciële zaken, vicevoorzitter en voorzitter. Sinds ik gestopt ben, zo’n zeven jaar geleden, heb ik weer alle tijd voor Quick Boys en inmiddels voetballen mijn twee jongens in de jeugdselectie bij onze mooie club. Nu sta ik dus op zaterdagmorgen langs het veld als begeleider en in de middag op de tribune, in de kantine of in de Businessclub. Ik ben getrouwd met Ingrid, telg uit de ‘beruchte’ Quick Boys familie Van Beelen/Aandewiel en heb naast de twee jongens ook nog een dochter die (nog) niet voetbalt. Ik heb meer dan twintig jaar gewerkt in de media, waarvan de laatste zeven jaar als directeur van een uitgeverij. Inmiddels heb ik sinds een jaar een eigen bedrijf en adviseer in bedrijven bij verandertrajecten. Ik zie het als een uitdaging met het nieuwe bestuur, vanuit de sterke basis die er de afgelopen jaren neergezet is, verder te bouwen en daar onze eigen twist aan te geven.”

Gert Pluimgraaff (47) – Technische Zaken
“Velen kennen mij wel van de tribune achter het doel (en uit de kantine, natuurlijk). Op die plek ben ik vrijwel iedere zaterdag te vinden om ons eerste team te steunen. Dat ik daarbij kritisch ben, weet ook iedereen en dat is dan ook mijn drijfveer om nu eens in een actieve rol als bestuurslid technische zaken aan de slag te gaan. Ik ben al ongeveer veertig jaar lid van Quick Boys en nadat ik lang zelf gevoetbald heb, ben ik aan de slag gegaan als jeugdtrainer. Inmiddels sta ik al weer ongeveer tien jaar langs het veld en heb met mooie lichtingen successen mogen vieren. Ik werk op de veiling, ben getrouwd en ben vader van twee dochters en een zoon, waarvan de laatste voetbalt bij Quick Boys in de JO17. Als dit niet op m’n pad was gekomen, was ik ook komend seizoen trainer gebleven bij de jeugd. Maar ik zie dit nu wel als een mooie uitdaging om samen met de anderen binnen de technische organisatie en alle kennis en ervaring die daar is, sportief iets moois neer te zetten binnen onze club.”

Bert Kloos (46) – Jeugdvoetbal
“Ik ben al jarenlang betrokken bij de jeugdafdeling van Quick Boys, waarvan de afgelopen twee jaar als jeugdbestuurslid voor de bovenbouw. Daarvoor was ik als echte Quick Boys-fan en voetballiefhebber al actief bij de club, waarvan zo’n twaalf jaar als trainer/begeleider bij diverse elftallen. Zo ben ik al die jaren al heel wat dagen in de week te vinden op ons mooie Nieuw Zuid. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, waarvan mijn zoon voetbalt in het elfde team van onze club. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als inkoper/bedrijfsleider van een bloemengroothandel. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan in het bestuur, waarbij ik me hard zal maken voor onze mooie jeugdopleiding en de grote jeugdafdeling waar we als Quick Boys trots op mogen zijn.”

Johan de Zwart (56) – Facilitaire Zaken
“Ik ben al 34 jaar gelukkig getrouwd met Jeanette. Wij hebben twee kinderen die inmiddels de deur uit zijn en zijn trotse grootouders van vier kleinkinderen. Trots ben ik ook op mijn zoon Martijn die na zijn periode bij ADO terugkeerde op het oude nest en nu weer bij Quick Boys voetbalt. Zelf ben ik al vanaf mijn vijftiende actief als vrijwilliger, jeugdleider, scheidrechter, actief in de supportersvereniging, barcommissie, enz. Ook heb ik al eerder zeven jaar in het bestuur gezeten met de portefeuille facilitaire zaken. Destijds heb ik mij gestort op de nieuwbouw van de kleedkamers en tribune. De komende periode ga ik me vooral bezighouden met de verbouwing van de kantine, een grote klus waar ook nog eens de nodige tijddruk op zit om alles voor het nieuwe seizoen klaar te krijgen. Maar goed, daar komt mijn ervaring als hoofduitvoerder bij Van Rhijnbouw me gelukkig goed van pas.”

Geef een antwoord