Blauwwitten starten oefencampagne tegen FC Rotterdam Oost

Na een viertal trainingen start de A-selectie van K.v.v. Quick Boys aanstaande zaterdag de oefencampagne. Op sportpark Nieuw Zuid is FC Rotterdam Oost te gast. De aftrap op het tweede veld is om 15:00 uur en de toegang is (uiteraard) gratis. 

FC Rotterdam Oost is een verzameling van talentvolle spelers die jonger zijn dan 23 jaar. De voetballers staan onder contract van clubs die de voorbereiding nog niet zijn gestart en willen fit worden met het oog op het nieuwe seizoen. Zij hebben reeds een aantal oefenwedstrijden in de benen deze zomer. Bij zowel Jodan Boys (1-4) als Forum Sport (3-4) trokken de Rotterdamse talenten aan het kortste eind. Winst was er op de zaterdagtak van Alphense Boys (2-1). 

De technische staf van de blauwwitten zal het eerste oefenduel aangrijpen om zoveel mogelijk spelers in actie te kunnen zien. En voor de Quick Boys-fans is de start van de oefencampagne een mooie gelegenheid om onder ideale weersomstandigheden kennis te maken met de vernieuwde selectie. Tot zaterdag!

Geef een antwoord