Quick Boys opent seizoen met bekerclash tegen DOVO

Na weken van voorbereiding staat voor Quick Boys aanstaande zaterdag de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2018-2019 op het programma. In het kader van de tweede en laatste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker zijn de blauwwitten te gast bij competitiegenoot DOVO in Veenendaal. De inzet is een plaats in het hoofdtoernooi. De bekerclash tussen de twee grootmachten uit het amateurvoetbal begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter R.H. Hensgens uit Landgraaf. Reis mee en steun Quick Boys in Veenendaal!

Mutaties
Net als Quick Boys heeft ook DOVO een ware metamorfose ondergaan gedurende de zomerstop. Een tiental nieuwe aanwinsten hebben overschrijving aangevraagd naar de rode kant van sportpark Panhuis. Twee nieuwelingen zullen niet in actie komen. Gökhan Yasar (DVS’33 Ermelo) staat met een zware knieblessure voorlopig langs de kant en afgelopen week heeft Jordi van der Laan (JVC Cuijck) een aanbieding van profclub Telstar geaccepteerd.

Onderlinge resultaten
Sinds de invoering van de landelijke competitie in 1970 speelden beide ploegen twintig keer eerder tegen elkaar in competitieverband. Quick Boys won dertien onderlinge confrontaties, vijf wedstrijden gingen verloren, terwijl twee ontmoetingen onbeslist eindigden. Het is dus vaak alles of niets in onderlinge duels tussen Quick Boys en DOVO. 
Afgelopen seizoen wonnen de blauwwitten in Veenendaal met 2-1. De inmiddels vertrokken Delano a Cohen en Yordi Teijsse waren destijds trafzeker.

Voorbereiding
In aanloop naar de bekerontmoeting met Quick Boys oefende DOVO vijfmaal. Nederlagen werden geleden tegen SteDoCo (0-2), IJsselmeervogels (0-5) en Hercules (1-2), terwijl men zegevierde over Jodan Boys (2-0) en Unitas (1-0). 

Busreis
Uiteraard organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar deze uitwedstrijd. Morgen (donderdag) tussen 20:00 en 21:30 uur start in het sponsorhome de inschrijving. De kosten bedragen slechts €10,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 12,50 voor niet-leden. De bussen vertrekken om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een drankje en een hapje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Geef een antwoord