Erik Assink te gast in trainersshow van RTV Katwijk Sport

Voetballiefhebbers blijven komende vrijdagavond thuis. Aan de vooravond van de start van de voetbalcompetitie pakt RTV Katwijk Sport traditiegetrouw groots uit met een speciale radioshow. In het sponsorhome op sportpark de Krom laten acht hoofdtrainers uit de Tweede en Derde Divisie hun licht schijnen over de komende voetbaljaargang. Ook hoofdtrainer Erik Assink schuift aan tafel bij presentator Jaap Kloos. De uitzending begint om 19:00 uur.

De voetbalplaneet is weer wakker na een lange zomerslaap. Dat de bal weer rolt is voelbaar aan de hartslag van menig voetballiefhebber. Reikhalzend wordt uitgekeken naar de eerste competitieronde waarin blauwwit is gekoppeld aan titelfavoriet DVS’33 Ermelo. Voorwaar een flinke uitdaging voor de brigade van Erik Assink die zaterdag jl. een tik kreeg uitgedeeld bij DOVO (3-0).

Het trouwe legioen aan de Laan van Nieuw Zuid hunkert naar succes. Het voetbalparadijs dat Tweede Divisie heet is al jaren de gedroomde bestemming van de grote supportersschare. Weet de ervaren nieuwe hoofdtrainer Erik Assink zijn selectie op tijd klaar te stomen voor kraker tegen DVS’33 Ermelo? En gaat het publiek zich vermaken met de vele nieuwkomers? Vrijdagavond komen bovengenoemde en vele andere prangende vragen langs aan de voetbaltafel. Tussen 19:00 en 21:00 uur schuiven aan:

19:00-20:00 uur: John Blok (Scheveningen), Erik Assink (Quick Boys), Niek Oosterlee (GVVV) en Robbert de Ruiter (FC Lisse).

20:00-21:00 uur: Jack v.d. Berg (Katwijk), nog niet bekend (Rijnsburgse Boys), Ted Verdonkschot (IJsselmeervogels) en Jack Honsbeek (VVSB).

Nieuwsgierig geworden? Stem dan vrijdagavond af op FM106.8 of de webradio via rtvkatwijk.nl (link: https://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/). Alles live meemaken? Publiek is welkom dus gewoon gerust sfeer proeven op sportpark de Krom. De toegang is vrij en de koffie staat klaar!

Jaap Kloos presenteert de voetbalshow van RTV Katwijk aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen.

Geef een antwoord