Start landenteams najaar 2018

De zomervakantie is alweer voorbij en dus is het tijd voor de Landenteams om weer te beginnen. Hieronder de voorlopige teamindeling van de landenteams voor het najaar 2018. Een hoop nieuwe gezichten en weer een volle bak! De lijst van de trainingsgroep volgt later.

In tegenstelling tot wat eerder is gemeld zal de start van de landenteams niet plaatsvinden op zaterdag 1 september, maar op woensdagmiddag 5 september om 17.15 uur. De kinderen van de 6×6 (2012) en 4×4 (2013) worden verwacht op veld 4. De kinderen van de trainingsgroep worden verwacht op het landenteams-veld.

Achter de schermen wordt er druk gewerkt om voor elk team een begeleider te vinden. Deze begeleiders zullen een groepsapp aanmaken waarin nadere informatie zal worden gedeeld met het team. Op zaterdag 1 september om 11.00 uur zal er een begeleidersbijeenkomst worden gehouden.

Voor de trainingsgroep voor de allerjongste kinderen (2014, vanaf ongeveer 4 jaar) zoeken we nog steeds een enthousiaste trainer. Op dit moment zijn er meer dan 15 kinderen die graag willen voetballen maar dat kan alleen met een trainer die (samen met ouders) deze groep wil aansturen. Het gaat om een uurtje per week, op woensdagmiddag vanaf 17:15. Interesse of vragen: stuur even een email naar landenteams@quickboys.nl.

Geef een antwoord