Dennis Kaars maakt A-selectie van K.v.v. Quick Boys rond

De technische commissie van K.v.v. Quick Boys heeft overeenstemming bereikt met Dennis Kaars. De 30-jarige aanvaller, die transfervrij mocht vertrekken bij eerstedivisionist FC Den Bosch, tekent een contract voor twee seizoenen op sportpark Nieuw Zuid.

Met zijn doelpuntenproductie bij De Dijk trok Kaars, die in het verleden ook actief was voor de amateurs van Ajax, vorig jaar de aandacht van de Noord-Brabantse profclub. Een langgekoesterde wens om te spelen in het betaalde voetbal ging in vervulling voor de inwoner van Monnickendam. Na de komst van een nieuwe eigenaar, en in zijn kielzog een aantal aanvallende versterkingen, was zijn zicht op speeltijd bij FC Den Bosch sinds enkele maanden echter een stuk minder geworden. Zijn doorlopende contract werd in goed onderling overleg ontbonden.

,,De Technische Commissie heeft de afgelopen periode haar ogen en oren opengehouden op de transfermarkt. In onze ogen is Dennis een buitenkans voor Quick Boys. Wij zijn dan ook zeer verheugd met zijn komst. Hij zal de trainer nog meer mogelijkheden geven in de voorste linie,” laat bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff weten.

De Technische Commissie wil Dennis Kaars van harte welkom heten op Nieuw Zuid en wenst hem veel succes en plezier toe bij de blauw-witten.

Geef een antwoord