Wisselende resultaten in beker voor Vrouwen 1

Ook Quick Boys Vrouwen 1 is sinds enkele weken begonnen aan een nieuw seizoen. De ploeg onder leiding van trainer Theo Hoogerheijde speelde drie wedstrijden voor de beker. Er werd weliswaar twee keer gewonnen en de dames eindigden als tweede, maar alleen de nummer 1 uit de poule bekerde door.

Zaterdag 1 september: Quick Boys Vrouwen 1 – VEP Vrouwen 1 (4-1)
In de eerste wedstrijd van de bekercompetitie is VEP uit Woerden de tegenstander. De gasten komen nog wel op voorsprong, maar Quick Boys komt hierna meteen op dreef. Door mooie combinaties en perfect samenspel kan het team van aanvoerster Pien Remmelzwaal voor rust vier keer scoren. Remmelzwaal scoort zelf twee keer en ook Emma van der Plas en Iris van Delft zijn trefzeker. In de tweede helft wordt er niet meer gescoord door beide ploegen. Al met al een prima start!

Zaterdag 8 september: FC Rijnvogels Vrouwen 2 – Quick Boys Vrouwen 1 (7-2)
Uit bij FC Rijnvogels Vrouwen 2 moet Quick Boys een ruime nederlaag incasseren. De kleine selectie van Quick Boys kampt met enkele geblesseerden en FC Rijnvogels heeft een brede selectie waarbij spelers van het eerste minuten maken in het tweede elftal. Bij vlagen laat Quick Boys goed voetbal zien, maar FC Rijnvogels Vrouwen 2 blijkt een maatje te groot op De Kooltuin. Voor Quick Boys zijn Pien Remmelzwaal en Femke Fielemon trefzeker. Een leerzame wedstrijd waarin het team stappen heeft kunnen maken.

Zaterdag 15 september: Ter Leede Vrouwen 3 – Quick Boys Vrouwen 1 (4-7)
De eerste helft in Sassenheim verloopt moeizaam voor Quick Boys, maar wel zeer doelpuntrijk. Ter Leede Vrouwen 3 leidt na 45 minuten spelen met 4-3. Jedidja van der Put, Emma van der Plas en Julia van Duijvenvoorde zijn de doelpuntenmakers aan blauw-witte zijde. Na rust draait het beter en na de gelijkmaker van Kim van Riel scoren ook Van der Put (met wat hulp van haar tegenstander), Hannah Verburgh (MO19-1) en Anna van Rooijen (MO19-1) nog. De zege is niet genoeg om door te bekeren: Quick Boys Vrouwen 1 eindigt na drie wedstrijden op de tweede plaats in deze minicompetitie.