Dinsdag 23 oktober: Zappsport op Nieuw Zuid

In navolging van andere battles, hebben we morgenmiddag (dinsdag 23 oktober) te Nieuw Zuid,  Zappsport op bezoek. Zij komen langs voor het Voetbal Battle!

Klik op het plaatje om het eerste battle te bekijken:

De eerste battle waarin Ron Boszhard strijdt tegen Britt Dekker. Deze week wordt getest of de jongens of de meiden het beste zijn in golf. Op basisschool De Spindel in Bavel worden de deelnemers geselecteerd. Na de training van golfprofessionals Wiebe Giesen en Edith Eijkemans barst de strijd om de Zappsport-beker los.
www.zapp.nl

Tijdens dit Voetbal Battle spelen de meisjes tegen de jongens, in de leeftijd 013 (groep 8).

Nadat er om 13:00 uur eerst getraind wordt door de teams, wordt de finale rond 15:30 uur gespeeld op het hoofdveld. 

De trainingen worden gegeven door voetbalprofessionals. Ron Boszhard heeft Tom Beugelsdijk (ADO Den Haag) ingeschakeld voor de jongens en Britt Dekker neemt voor het meidenteam international Kiki van Es (Ajax, Oranje) mee naar Katwijk. 

Er spelen veel speelsters en spelers van Quick Boys in beide teams. Bij de meiden vooral speelsters van MO13-1 en bij de jongens eens mix van groep 8 selectiespelers en spelers uit lagere teams. 

Natuurlijk zien we ook graag veel publiek om onze jongens en meiden aan te moedigen, zodat we met elkaar deze opnames tot een grote happening kunnen maken.

Geef een antwoord