Martijn de Zwart verbindt toekomst aan K.v.v. Quick Boys

Het keepersgilde van de blauw-witten voor komend seizoen is rond. Martijn de Zwart heeft een akkoord bereikt met de Technische Commissie van de club over een nieuwe, driejarige verbintenis. Ook zijn collega’s Paul van der Helm en Pim van der Plas hebben doorlopende contracten.

De 27-jarige De Zwart is een kind van de club. De sluitpost doorliep de gehele jeugdopleiding van Quick Boys en maakte op 5 september 2009 als tiener zijn competitiedebuut in het eerste elftal. Zijn goede prestaties – De Zwart werd tot twee keer toe uitgeroepen tot speler van het jaar – leverde hem een overgang naar ADO Den Haag op. Inmiddels is hij bezig aan zijn zevende seizoen in de A-selectie op sportpark Nieuw Zuid. Daarmee is De Zwart de langstzittende speler van de huidige hoofdmacht van de blauw-witten. Er komen dus nog minimaal drie seizoenen bij.

De Technische Commissie wil Martijn de Zwart van harte feliciteren met zijn nieuwe contract en wenst hem veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn keepersloopbaan op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord