Bert Steltenpool genoot van Quick Boys-supporters in Sneek

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys een thuiswedstrijd tegen het Zeeuwse Hoek. Gezien de stand op de ranglijst én de tweede periode is Quick Boys er alles aan gelegen om een goed resultaat te halen. Bert Steltenpool wil dan ook de goede lijn doortrekken tegen Hoek. Zo vertelt hij in het programmablad. 

Bert viel afgelopen zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Sneek in voor de geblesseerde Dennis Kaars. Hij liet zich tegen Sneek direct zien met een assist en een belangrijke rol bij de 2-0. Maar niet alleen hij is 2019 goed begonnen. Ook de rest van het team. ”We hebben een goed trainingskamp gehad. Dit zal moeten bijdragen aan positieve resultaten. Daarbij zijn we sterk uit de winterstop gekomen, met een knappe overwinning uit bij Sneek. Tegen Hoek verwacht ik dan ook wederom drie punten.”

Een mooi moment was toen Bert mocht invallen. De supporters lieten gelijk zien dat zij achter Bert én de ploeg staan. Met de invalbeurt barstte een luid gejuich los in het uitvak van Quick Boys. Het publiek gaf Bert dan ook een boost. ”Dat zijn mooie momenten en dat zorgt voor veel extra energie! Het is prachtig om te zien hoe de supporters met ons meeleven in onze goede, maar ook in de mindere wedstrijden.”

Met winst op Hoek kan Quick Boys een aardige stap zetten om de tweede periode binnen te halen. Ook al is de tweede periode nog lang: de ambities zijn in ieder geval duidelijk. ”Met name de komende 4/5 wedstrijden zijn erg belangrijk. Dan kunnen wij pas echt zien waar we staan. Het doel is in ieder geval promoveren en dat is zeker mogelijk met deze groep!”

Het volledige interview met Bert Steltenpool is aanstaande zaterdag te lezen in het programmablad. Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd in de competitie wordt het programmablad voor slechts €0,50 verkocht bij de toegangspoorten.

Geef een antwoord