'Even stil'

Gepubliceerd op: 27-01-2018 11:59

Afgelopen donderdag waren wij als bestuur aanwezig bij de benefietwedstrijd voor Sander Molenaar, teammanager en ex-speler van v.v. Katwijk. De actie had als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Juul in de strijd tegen kanker.

De avond was bijzonder en dierbaar, waarbij ik ook vele Quick Boys-jongens en -meiden heb gezien. De steun die werd gegeven door velen uit de regio was hartverwarmend en emotioneel. Wat een kracht straalde dit uit en wat een power heeft Sander in zijn strijd ontvangen! Het ga je goed jongen, we hopen met zijn allen dat we deze strijd winnen van de tegenstander zonder supporters. Sander, ook wij denken aan jou. Willem van Zuylen sprak prachtige hartverwarmende woorden op een toch niet eenvoudig moment. Complimenten Willem, ook zo'n voetbaldier pur sang.

Het is mooi en dierbaar om te zien hoe de vrijwilligers dit in korte tijd met elkaar hebben georganiseerd en de verbroedering tussen de clubs opeens heel hoog is. Het deed me denken aan het afscheid van de veel te vroeg overleden Mark Parlevliet: ook zo'n bijzonder moment waarbij je als club alles opzij zet om stil te staan bij het leven.

Voetbal betekent veel voor ons, voetbal is soms een beetje oorlog. Maar weet wel dat het een spelletje is, en dat het echte leven heel hard kan zijn. Soms kun je daar niet van winnen en blijven de verliezers achter met lege handen. Vandaag is er weer voetbal, we spelen prachtige wedstrijden met elkaar op de velden. Laten we er maar extra van genieten en dankbaar zijn voor dat wat we hebben.

Henk-Jan van Maanen
Voorzitter K.v.v. Quick Boys

Sander_groot

Agenda

 

 

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht