Morgen: Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag

Gepubliceerd op: 15-06-2018 12:53

Het jaarlijkse hoogtepunt van de Dirk Kuyt Foundation is onze Kampioenendag. Dit jaar organiseren wij op 16 juni dit evenement voor de tweede keer op de velden van Quick Boys en nodigen jou uit hierbij aanwezig te zijn!

Feest bij Quick Boys

Het evenement is volledig gratis en voor iedereen toegankelijk. De opening zal om 10:00u spetterend van start gaan met Dirk Kuyt en de minister van Sport, Bruno Bruins. Gevolgd door een overvol sport- en entertainmentprogramma, waaronder het Nederlands Kampioenschap CP voetbal en het landelijke honkbaltoernooi. Maar er zijn nog veel meer sporten waar iedereen met en zonder beperking aan mee kan doen! Plus optredens van Wolter Kroes, Lange Frans en Juriaan Singels! De presentatie is in handen van Kaj Gorgels (bekend van Expeditie Robinson).

Doe mee!

Dit jaar staat in het teken van zelf ervaren en actief meedoen! We hebben een variatie aan clinics opgenomen in het programma. Zoals een interactieve Led muur om tegenaan te tennissen, het proberen van rolstoelhandbal en rolstoelbaskebal, G Voetbal, sportactiviteiten gericht op sporters met autisme en clinics vanuit de honkbal en golfbond om kennis te maken met de sport.  (Kick)boks les, dansshows, echte mariniers die bootcamps verzorgen in de duinen, een rad van fortuin met leuke prijzen, korfbal, framevoetbal (een nieuwe vorm van voetbal in een looprekje), keepersclinics van Edwin Zoetebier (oud keeper oa Feyenoord, waarmee hij de UEFA Cup won). Voor de kleintjes zijn er ook luchtkussens en een suikerspin. Extern wordt in de Rijnsoeverhal hockey gespeeld, evenals op HC Catwyck en in het zwembad Aquamar is er G waterpolo en waterbasketbal.

Naast het sportprogramma zullen ook een viertal sprekers aanwezig zijn die over verschillende thema’s spreken, zoals mode, voeding, en extreme sports in een rolstoel. Ook zullen onze ambassadeurs, waaronder Jens Toonstra, op de velden te bewonderen zijn en iedereen stimuleren en uitdagen om mee te doen.

Extra leuk! In het programmaboekje zit een strippenkaart en als je bij een sport of clinic hebt meegedaan krijg je een stempel. Heb je drie of meer stempels, dan kun je een gratis suikerspin halen! 

Meer informatie vind je op: www.dirkkuytfoundation.nl/kampioenendag.

Kom dit voetbalseizoen gezellig afsluiten met je hele team op zaterdag 16 juni en geniet mee!

Groetjes Team Dirk Kuyt Foundation

 

Agenda

 

 

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht