Save the Date: Veiling Quick Boys op 23 november aanstaande

Gepubliceerd op: 15-10-2018 09:55

Op 23 november aanstaande organiseert Quick Boys weer de inmiddels traditionele veiling. Dit jaar organiseren we deze met het speciale doel om onze prachtige vernieuwde kantine ook aan de binnenkant de mooie uitstraling te geven die het verdient. Uiteraard is de commissie alweer actief om ook voor deze editie een prachtig aanbod aan gevarieerde kavels bij elkaar te brengen, waar voor iedereen iets te wensen bij zit.

Dit jaar is het credo kwaliteit en niet alleen kwantiteit. Grote, mooie kavels die onder de hamer gaan van de ons bekende veilingmeesters, maar ook kavels waarvoor het juist leuk is om met een groep voor te gaan. Of kleinere, maar ook heel speciale kavels. Zo denken we aan ieders portemonnee!

Ook dit jaar zal de veiling plaatsvinden in de businessclub, waar we op die bewuste vrijdag ruim de tijd nemen om onder het genot van een hapje en drankje onderling de strijd aan te gaan voor het prachtige aanbod aan kavels.

Met het special doel voor deze veiling in het achterhoofd, roepen wij iedereen op om zich straks te roeren in deze gezellige strijd. Zet hem in de agenda. Via deze weg houden we jullie op de hoogte van het mooie aanbod op 23 november.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

21-06-2019

Maak kennis met de BC

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht