Quick Boys en DOVO delen de punten

Gepubliceerd op: 27-10-2018 19:30

Quick Boys keek al snel aan tegen een achterstand en wist met flets spel geen kentering in de wedstrijd aan te brengen. Op slag van rust kwamen de blauwwitten op gelijke voet met DOVO. In de tweede helft waren de beste kansen voor Quick Boys dat net als tegenstander DOVO niet meer tot scoren kwam.

DOVO probeerde al snel de wedstrijd naar zich toe te trekken. Door vroeg druk te zetten wist de thuisploeg de toon te zetten in de wedstrijd. Binnen tien minuten spelen kwam DOVO op voorsprong. Uit een op de linkerflank opgezette aanval werd Joshua Patrick bereikt die te veel ruimte kreeg, de hoek voor het uitzoeken had om vervolgens doelman Paul van der Helm kansloos te laten.

1819-dovqui_Ravensbergen_1

Na op voorsprong te zijn gekomen liet DOVO zich massaal terugzakken op de eigen speelhelft. Quick Boys mocht het spel maken, eventuele fouten zouden via de counter hard worden afgestraft. Quick Boys zag geen kans het spel naar zich toe te trekken, daarvoor was gelatenheid teveel troef bij de blauwwitten. De eerste doelpoging van Quick Boys kon pas halverwege de eerste helft worden genoteerd, De kopbal van Kelvin Maynard uit een hoekschop van Kay Tejan bracht doelman Rodney Ubbergen niet in de problemen.

In de loop van de eerste helft kwamen beide tegenstanders nog tot een aantal doelpogingen, echt gevaarlijk werd het van beide kanten niet. Toch wist Quick Boys in de slotminuten van de eerste helft onverwacht de score alsnog gelijk te trekken. Vanaf de rechterflank zette Kay Tejan een actie op waaruit Jesse van Nieuwkerk werd bereikt die Dennis Kaars in stelling bracht, Kaars kon de bal eenvoudig het doel in werken. Waar maar weinigen op durfden rekenen was toch gebeurd, Quick Boys dat gedurende de eerste helft te lang achter de feiten aanliep was op gelijke voet met tegenstander DOVO gekomen.

1819-dovqui_gelijkmaker_gescoord

In de tweede helft zou Quick Boys zich beter laten gelden, al waren de beste kansen in het begin voor DOVO. Meerdere malen leek DOVO weer op voorsprong te komen, de blauwwitte defensie wist een nieuwe achterstand te voorkomen. Aan de andere kant leek ook Quick Boys dichtbij de voorsprong toen Kay Tejan vanaf de rechterflank Ricardo Kuyvenhoven in stelling te brengen, diens doelpoging was een prooi voor doelman Ubbergen.

Met nog een half uur op de klok leek ook Jesse van Nieuwkerk op aangeven van Dennis Kaaars gevaarlijk te worden, Van Nieuwkerk moest zijn meerdere erkennen in doelman Ubbergen. Daarna leek Van Nieuwkerk weer gevaarlijk te worden op aangeven van Kelvin Maynard uit een vrije schop van Jeffrey Ket. Van Nieuwkerk plaatste de bal in het zijnet.

1819-dovqui_Nieuwkerk

Aan de andere kant liet ook DOVO zich gelden. Vlak voordat Nassir Maachi werd vervangen door Sam van Hasselt kopte Maachi de bal nog rakelings langs het doel van Paul van der Helm. Met nog tien minuten op de klok leek DOVO weer dichtbij de voorsprong toen een vrije trap net naast het doel van Van der Helm belandde.

Daarna waren er nog twee prima kansen voor Quick Boys om alsnog op voorsprong te komen. Eerst werd een kopbal uit een hoekschop door een speler van DOVO van de doellijn weggekopt. Daarna leek ook Dennis Kaars de voorsprong op zijn slof te hebben, Kaars werkte de voorzet van Joey Ravensbergen over het doel.

1819-dovqui_dovo_kopt_bal_weg_van_doellijn

In de slotminuut bokste Paul van der Helm nog een afstandsschot van Roy Bakkenes tot hoekschop, waarna de score verder uitbleef. Na een eerste helft waarin de blauwwitten tekort kwamen tegen DOVO had Quick Boys in de tweede helft het betere van het spel maar kwam niet tot scoren waardoor de wedstrijd met een puntendeling werd afgesloten. Quick Boys kon niet profiteren van de remise van concurrent vv Noordwijk dat bij FC Lisse ook niet verder kwam dan een puntendeling. 

Opstelling Quick Boys:

Opstelling DOVO: Van der Helm, Ravensbergen, Mahmoed, Tejan, Kuyvenhoven (Van Hofwegen), Kaars, Ket ©, Van Nieuwkerk, Bosman, Baten, Maynard.

Ubbergen, Velagic, Hovestad,Zeeman (Middelwijk), De Zwart, Van Zeelst, Den Haag, Berkvens, Bakkenes, Maachi (Van Hasselt), Patrick ©.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

21-06-2019

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht