Woord van de voorzitter

Gepubliceerd op: 23-04-2019 17:00

Beste vrijwilligers!


Heel veel dank voor de tomeloze inzet die afgelopen zaterdag in de kraker tegen Noordwijk is betoond! Los van het eclatante resultaat moest er voor, tijdens en ná de wedstrijd keihard gewerkt worden om alle dorstige kelen op een zonovergoten Nieuw Zuid te smeren, maar ook  om de veiligheid te garanderen. Het was dan ook topsport bedrijven om de wachttijden voor de uitgiftepunten op ons sportpark tot een minimum te beperken. En dat is gelukt! Ook toen het bier op was brak er geen paniek uit en dat is anno 2019 tekenend voor de sfeer bij Quick Boys. 


Het is ook niet vanzelfsprekend dat de veiligheid op ons sportpark bij grote wedstrijden gewaarborgd is. Daar gaat veel voorbereidingstijd aan vooraf. Op de dag zelf zijn vele stewards om het veld en bij de toegang in touw om het publiek een ontspannen dag te bezorgen. Het is ook niet gewoon dat op maandag alles weer spik en span is.


Nogmaals heel veel dank. Vrijwilliger zijn bij QB  is teamwork in een geweldige ambiance!Ook de komende weken kunnen we een méér dan gemiddelde toestroom van toeschouwers verwachten. Hopelijk geeft u dan ook gehoor aan de oproep voor extra handjes in de catering en in de stewardgroep, want vele handen maken licht werk!


Namens het bestuur,

Bart van Kruistum.

Agenda

 

 

Altijd al sponsor willen worden?

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht