Presentatiegids K.v.v. Quick Boys seizoen 2019-2020 uitgereikt

Gisteren is in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid de nieuwe Presentatiegids van K.v.v. Quick Boys uitgereikt. De gids is een uitgave van de Supportersvereniging. De eerste exemplaren zijn door Marco van Duijn (voorzitter van de Supportersvereniging) overhandigd aan Bart van Kruistum (voorzitter van de club), Edwin Grünholz (hoofdtrainer Quick Boys), Jeffrey Ket (aanvoerder Quick Boys 1), Ilena van der Plas (Ouwehand Visverwerking B.V.) en Leen van den Oever (voorzitter Businessclub Quick Boys). Coverband Xcusa heeft voor de muzikale omlijsting gezorgd tijdens de traditionele aftrap van het nieuwe voetbaljaar.

Op fraaie wijze is de A-selectie van de club weer in beeld gebracht. Daarnaast zit de gids boordevol interessante wetenswaardigheden. Ook de leuke interviews en columns zijn de moeite om te lezen meer dan waard. 
Kortom, een bron van informatie en een absolute collector’s item voor iedereen die Quick Boys een warm hart toedraagt.

Ben je nog geen lid en wil je toch de nieuwe Presentatiegids ontvangen? Word dan snel lid van de Supportersvereniging. De contributie bedraagt slechts € 15,00 per jaar, terwijl jonge leden (tot 16 jaar) slechts € 5,00 lidmaatschapsgeld verschuldigd zijn. Meld je nu aan door een email te sturen naar sv@quickboys.nl en ontvang de nieuwe gids als welkomstgeschenk!

Geef een antwoord