Puntendeling op Noordwijkse Duinwetering

Net als in de thuiswedstrijd kon Quick Boys een voorsprong op Noordwijk niet vasthouden. Na in de eerste helft op voorsprong te zijn gekomen wist vv Noordwijk de score alsnog gelijk te trekken. Voor de tweede keer dit seizoen deelden beide promovendi de punten.

Quick Boys wilde direct een visitekaartje afgeven en zette de thuisploeg direct onder druk, langzaam maar zeker ontwikkelde zich een open wedstrijd waarin beide tegenstanders maar weinig voor elkaar onderdeden, maar waarin slechts spaarzaam doelkansen werden gecreëerd.

Na ruim een kwartier spelen had Quick Boys geen reden tot klagen. Nadat eerst een kopbal uit een vrije schop rakelings over het doel werd gekopt waren de blauwwitten nog niet uit de zorgen. Verdedigend zag Quick Boys er niet goed uit zodat Tjeerd Westdijk een doelpoging kon wagen, via de doelpaal kon doelman Paul van der Helm zich alsnog meester maken van de bal. Amper van de schrik bekomen was Quick Boys aan de andere kant van het veld ook gevaarlijk toen Ricardo Kuijvenhoven een doelpoging waagde die via onderkant lat weer in het spel terecht kwam. Nu ontsnapte vv Noordwijk aan een achterstand.

Kort daarna was het wel raak voor Quick Boys toen Tommy Bekooij op aangeven van Ricardo Kuijvenhoven de bal langs doelman Sven Wolsheimer het doel inschoof en daarmee zijn team op voorsprong zette. Thuisploeg vv Noordwijk zette alles op alles de schade weer te herstellen, daarbij trachtte men opzichtig de lengte van Emiel Wendt te vinden. Als Wendt al werd gevonden bleef resultaat uit. In de extra tijd leek Nick van Staveren op aangeven van Emiel Wendt nog gevaarlijk te worden. Van Staveren schoof de bal diagonaal lans het doel. vv Noordwijk drong aan in de resterende minuten van de eerste helft maar kwam niet tot scoren. Met een 0 – 1 voorspong gingen de blauwwitten aan de thee.

In ongewijzigde samenstelling begonnen beide tegenstanders de tweede helft. Quick Boys leek goed uit de kleedkamer te komen en ging op zoek naar een verhoging van de voorsprong, al kwam doelman Wolsheimer hierbij niet in de problemen. In deze wedstrijdfase was de beste doelkans zelfs voor vv Noordwijk toen Emiel Wendt de blauwwitte verdediging te kijk zette maar alsnog zijn doelpoging op Paul van der Helm zag stranden. Kort daarop moest Van der Helm nog een keer aan de bak bij een doelpoging van Thomas Reynars. Hoewel Quick Boys het beste van het spel had moest men alert blijven bij de uitvallen van vv Noordwijk

Nadat eerst voor Quick Boys debutant Kevin Jansen op aangeven van Kevin Gomez-Nieto gevaarlijk leek te worden, Jansen plaatste de bal nipt over het doel was het aan de andere kant van het veld wel raak voor vv Noordwijk toen Nick van Staveren Paul van de Helm omspeelde om daarna de bal in het lege doel te schuiven waarmee de stand weer was gelijkgetrokken.

Beide partijen hadden zich nog niet bij de dreigende puntendeling neergelegd en gingen op zoek naar de voorsprong maar wisten het net niet meer te vinden waardoor deze wedstrijd net als in de heenwedstrijd geen winnaar kende.