Clubhuis en Terras

Het clubhuis is in aangepaste vorm geopend, maar valt v.w.b. de COVID 19 maatregelen onder het landelijk regime voor horecabedrijven.

Het clubhuis is dus geopend, maar beperkt toegankelijk en primair voor verkoop aan de grote bar. Daarbij wordt verzocht rekening te houden met de aangegeven richtingsroute en kruisend loopverkeer te vermijden. Houd rekening met 1.5 meter afstand! Het clubhuis wordt tevens vergroot door middel van een grote tent op het terras.

In het clubhuis en in de tent geldt dat iedereen een zitplaats in dient te nemen. Staanplaatsen zijn uit den boze, hierop zal worden gecontroleerd en gehandhaafd. Er zal goed geventileerd worden, wat kan betekenen dat het niet altijd aangenaam zal zijn. Zorg ervoor dat u goed gekleed bent, want voldoende ventilatie heeft te allen tijde prioriteit.

Voor-kantine en keuken

De voor-kantine is primair geopend voor verkoop vanuit de keuken-unit en zal daarnaast deel gebruikt worden voor uitbreiding van zitplaatsen. De consumpties mogen alleen buiten worden genuttigd. De voor-kantine is alleen bereikbaar via de deur aan de voorzijde van het clubhuis. De tussendeur blijft altijd gesloten. Houd altijd de aangegeven looproutes aan en houd voldoende afstand.

Koffiecorner en koffie units

De koffiecorner op het middenterrein van de bijvelden is geopend. Tijdens wedstrijden van Quick Boys 1 zijn ook de koffie-units rondom het hoofdveld geopend.

Toiletruimten

De toiletruimten in het clubhuis zijn beperkt beschikbaar. Er zijn Maximaal 3 heren tegelijk in de heren toiletruimte toegestaan (gebruik de buitenste urinoirs) en maximaal 2 dames bij de dames toiletruimte. Gebruik zoveel als mogelijk de toiletfaciliteiten op het buitenplein rondom het terras/tent.