Clubhuis en Terras

Algemeen

Het is mogelijk toegang tot de horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs.

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen momenteel gelden moeten de bezoekers van zowel het clubhuis als het terras een coronatoegangsbewijs kunnen overleggen.

Binnenruimten & Terras

De grote zaal van het clubhuis en de lounge zijn toegankelijk op vertoning van een coronatoegangsbewijs. Binnen is een vaste zitplaats verplicht en bij verplaatsing binnen is een mondkapje verplicht.

De grote zaal van het clubhuis is op wedstrijd(mid)dagen van Quick Boys 1 alleen toegankelijk via het terras. Bij betreden van het met hekken afgebakend terras wordt naar het coronatoegangsbewijs gevraagd.

Zonder een coronatoegangsbewijs heeft u geen toegang tot het terras en/of het clubhuis.

Afhaallocaties

De voorkantine is hier een uitzondering op, deze is alleen toegankelijk als afhaallocatie. Ter plekke kunnen geen consumpties worden genuttigd. Bovendien is de 1,5 meter afstand verplicht en geldt een mondkapjesplicht.

Het aantal uitgiftepunten op het buitenterras zal waar mogelijk uitgebreid worden en bij slecht weer wordt gekeken naar extra voorzieningen op wedstrijddagen.