Gebouwen en ruimten

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat (jeugdcommissiekamer) is tot nader bericht gesloten

Secretariaat 

Het secretariaat is een drukbezochte locatie voor uiteenlopende zaken. Bezoekers wordt dringend verzocht ook op het secretariaat de 1.5 meter maatregel in acht te nemen. Indien er meer dan 8 personen binnen zijn dient buiten worden gewacht tot bezoekers de secretariaatsruimte hebben verlaten.

Rondom wedstrijden van Quick Boys 1 is de noordelijke toegangsdeur vanaf 13:30 uur gesloten. Het secretariaat is op die tijden niet geopend voor het afhandelen van administratieve zaken.

Donderdagavond kunnen ledenpassen worden afgehaald of andere administratieve vragen worden gesteld bij de aanwezige secretariaatsmedewerkers.

Bestuurskamer

De bestuurskamer is tot nader bericht gesloten

Materiaal- en ballenhok

Het materiaal- en ballenhok is voor maximaal twee teamvertegenwoordigers toegankelijk. De trainer, coach of jeugdleider haalt de benodigde materialen zelf op in het materiaalhok of de staf wijst daar één of twee spelers voor aan.

De looproute naar het materiaal- en ballenhok is altijd via de ingang nabij het wedstrijdsecretariaat. De trainer, coach of begeleider bewaakt dat de juiste looproutes worden gevolgd.