Gebouwen en ruimten

Algemeen

Voor de buitensport geldt dat er voor sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist is voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine). Kleedkamers, douches en toiletten zijn open. Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar binnen faciliteiten van buitensportlocaties.

Wedstrijdsecretariaat

Het Wedstrijdsecretariaat (jeugdcommissiekamer) blijft primair voor de scheidsrechters, begeleiders, wedstrijdsecretarissen en directe medewerkers

De kleedkamers zijn weer geopend voor het omkleden of douchen maar ook voor wedstrijdbesprekingen.
Quick Boys

Kleedkamers

De kleedkamers zijn weer geopend voor het omkleden of douchen maar ook voor wedstrijdbesprekingen. Indien je gebruik wenst te maken van de kleedkamers of onze sanitaire voorzieningen dienen sporters van 18 jaar en ouder bij controle een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen.

Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder.

Overige binnenruimten

Bij betreding van de binnenruimtes, w.o. de commissiekamer is een coronatoegangsbewijs vereist. Ook indien u gebruik wenst te maken van onze sanitaire voorzieningen dient u bij controle een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen.

Bovendien is de 1,5 meter afstand verplicht en geldt bij verplaatsing een mondkapjesplicht.

Let op: er is een uitzondering voor mensen (vrijwilligers) die functioneel aanwezig moeten zijn. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals.   

Quick Boys Fanshop

De shop is geopend op woensdag van 15.30-17.00 uur en zaterdag van 9.30-12.30.

Bij bezoek aan de shop hanteren we wel speciale richtlijnen:

  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt ook in de shop dat er een niet-medisch mondkapje gedragen dient te worden.
  • Niet meer dan 3 klanten tegelijk is de Shop
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren