Laatste kans: bieden voor Jayme

Om meteen met de deur in huis te vallen: Jayme, die afgelopen maand zijn eerste verjaardag mocht vieren, lijdt aan de ernstige spierziekte SMA type 1. De meeste kindjes met die ziekte worden niet ouder dan twee jaar. Jayme heeft gentherapie nodig om een kans te maken op een betere toekomst, maar daarvoor is heel veel geld nodig. Daarom zet Quick Boys-supporter Eric Jansen zich in om geld in te zamelen voor Jayme en de actie van www.teamjayme.nl te ondersteunen.

Eric heeft zijn privé-collectie bijzondere voetbalshirts beschikbaar gesteld en wil deze collector’s item veilen voor het goede doel. Het rode shirt met rugnummer 25 is gedragen door Marnix van der Gun, het thuisshirt met rugnummer 18 door Michael Ros en Yordi Teijsse heeft destijds het tricot met nummer 9 afgestaan. Verder heeft Arie van Rijn het kampioenshirt (nummer 14) uit het seizoen 2003-2004 ter beschikking gesteld. Naast de originele wedstrijdshirts wordt door Eric ook het unieke jubileumschilderij (nr. 1200/1300) dat is gemaakt in het kader van het 75-jarige bestaan van de club als kavel aangeboden.

Het enthousiasme van Eric werkt aanstekelijk en inmiddels hebben andere supporters ook hun bijdragen geleverd voor het goede doel. Het heeft Eric doen besluiten om een veilingsite te laten bouwen waarop alle items de revue zullen passeren. Ga snel naar www.schreeuwvanjayme.nl en bied op een van de fraaie collector’s items!

Het bieden op deze collector’s items kan tot en met maandag 13 juli aanstaande. Ga daarom snel naar de website en steun het goede doel!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Eric via ericj1966@hotmail.com. Namens Jayme en zijn ouders alvast hartelijk dank voor uw bedragen!

Geef een reactie