Seizoen voorbij voor aanvaller Reda Kharchouch

Gepubliceerd op: 01-02-2018 21:00

Door een zware blessure is er een vervroegd einde gekomen aan het seizoen van Reda Kharchouch. De aanvaller raakte vorige week donderdag geblesseerd tijdens de training en is naar verwachting 6-9 maanden uitgeschakeld.

Twee dagen voor de bewuste training was hij nog samen met Yordi Teijsse te zien bij Quick Boys Live om vooruit te blikken op Spakenburg - Quick Boys. Tijdens die wedstrijd was Reda lopend op krukken aanwezig. Wij spraken hem vandaag over zijn situatie.

Reda, wat is er precies gebeurd vorige week?
"Tijdens een actie kwam ik naar binnen en speelde ik iemand in het centrum aan voor een een-tweetje. Daarna kreeg ik de bal terug en verstapte ik me op een rare manier. Mijn knie kwam op slot te zitten."

Was voor jou meteen duidelijk dat het een zware blessure betrof?
"Nee, dat was niet meteen duidelijk. We dachten in eerste instantie dat het meeviel, tot ik 's nachts mijn been niet meer op kon tillen. Toen besefte ik dat het niet goed was."

Hoe ziet je revalidatieproject er de komende maanden uit?
"Op 12 februari ga ik onder het mes. Dan krijg ik een kijkoperatie voor mijn meniscus en van daaruit gaan ze door naar mijn kruisband."

Een groot gemis voor Quick Boys! Wil je nog iets kwijt aan de supporters?
"Jazeker! Ik waardeer alle support enorm. Afgelopen zaterdag bij Spakenburg was iedereen al teleurgesteld omdat ik niet speelde en werd me beterschap en een snelle terugkeer gewenst. Maar helaas is de blessure erger dan gedacht. Ik heb mooie berichten en een fruitmand gekregen van de supportersvereniging, het is heel tof om te zien hoe iedereen met je meeleeft. Ik beloof nog sterker terug te komen dan ik was en hoop op meer goals. Ik wil Nieuw Zuid doen springen als ik terug ben!

Agenda

 

 

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________