Kenny Anderson ook komend seizoen actief op Nieuw Zuid

Vlak voor de winterstop van het lopende seizoen heeft hij zijn handtekening gezet onder een halfjaarcontract. Nu maakt de Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys bekend dat Kenny Anderson ook in het seizoen 2018-2019 actief zal zijn op sportpark Nieuw Zuid.

De aanvallende middenvelder speelde meerdere seizoenen met RKC Waalwijk in de Eredivisie en de Jupiler League en maakte tussendoor een uitstapje naar Heart of Midlothian in Schotland, het land van zijn vader. Op 13 januari jongstleden maakte Anderson als invaller zijn debuut voor Quick Boys in de gewonnen uitwedstrijd tegen ACV (4-2) en mede dankzij zijn inbreng wisten de blauwwitten de weg naar boven te vinden. Sinds de entree van de 26-jarige spelmaker wist de formatie van trainer Gert Aandewiel zeven van de acht competitiewedstrijden in winst om te zetten. Anderson scoorde tot nu toe eenmaal, gaf een assist en versierde twee strafschoppen.

Het Technisch Management is zeer verheugd met de overeenstemming die met Kenny Anderson is bereikt en ziet uit naar een succesvolle samenwerking op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord