Laatste kans: inschrijving TravelXL Reisburo Katwijk Voetbalquiz

Gepubliceerd op: 17-04-2018 21:03

Het leukste evenement van het seizoen komt er weer aan! Op vrijdag 20 april aanstaande vindt in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid de achtste editie van de jaarlijkse voetbalquiz plaats. De quiz wordt gesponsord door TravelXL Reisburo Katwijk (www.travelxl.nl/reisburokatwijk). Ditmaal zal niemand minder dan cabaretier Peter Heerschop, met medewerking van Kwis-Spelen (www.kwis-spelen.nl), de kennis van de deelnemende tweetallen toetsen met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De organisatie, in handen van de Supportersvereniging Quick Boys, is achter de schermen druk bezig met het samenstellen van een uitgebreid prijzenpakket. Met uiteraard een geweldige voetbalreis van TravelXL Reisburo Katwijk als hoofdprijs en een VIP-diner voor twee personen bij Eeterij Het Wapen van Kattuk!

Welk duo gaat met de eer strijken door de meeste vragen over WK's, EK's, buitenlandse competities, eredivisie, amateurvoetbal, Quick Boys, etc. goed te beantwoorden? De inschrijving voor de TravelXL Reisburo Katwijk Voetbalquiz is geopend. Koppels die willen meedoen, kunnen zich opgeven via voetbalquiz@quickboys.nl. De kosten voor deelname bedragen slechts € 7,50 per persoon. De avond in het clubhuis op Nieuw Zuid begint om 20:00 uur en de deelnemers worden verzocht uiterlijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Een beperkt aantal deelnemers kan meedoen met de TravelXL Reisburo Katwijk Voetbalquiz. Mail daarom snel naar voetbalquiz@quickboys.nl, wees verzekerd van een geweldige avond en maak bovendien kans op fantastische prijzen! Daar de organisatie in handen is van de Supportersvereniging Quick Boys dienen de deelnemers wel enige verbondenheid te hebben met de club. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren. 

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________