Pupillen Quick Boys bezoeken wedstrijd ADO Den Haag

Gepubliceerd op: 02-04-2018 22:00

Voor de vijfde keer bezoekt onze club met de jeugdspelers onder de 9, 11 en 13 jaar weer een wedstrijd van ADO Den Haag. Op zaterdag 14 april 2018 speelt ADO Den Haag de thuiswedstrijd tegen FC Twente in het Cars Jeans Stadion, waar honderden Quick Boyzers bij aanwezig zullen zijn.

Het belooft weer een heel leuk en gezellig evenement te worden voor de jonge spelers om samen een wedstrijd in de Eredivisie bij te wonen. Met in totaal 14 bussen en circa 700 jeugdspelers en begeleiders hoopt de organisatie weer op een geweldige ervaring voor de pupillen! Het programma van dit evenement is via diverse WhatsAppgroepen aan de begeleiders en kinderen kenbaar gemaakt.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) binnen onze vereniging is er deze keer voor gekozen om dit evenement te koppelen aan de Dirk Kuyt Foundation (DKF), in het bijzonder voor G-team speler Rob de Vries. Rob gaat deze zomer de Nijmeegse Vierdaagse lopen (4x50 km) en wil daar geld mee ophalen voor de DKF. Aan alle deelnemers van dit evenement wordt gevraagd om de inzamelingsactie te ondersteunen met een kleine bijdrage.

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________