K.v.v. Quick Boys strikt Bert Steltenpool

Gepubliceerd op: 17-05-2018 09:51

Met ingang van het seizoen 2018-2019 draagt Bert Steltenpool het shirt van K.v.v. Quick Boys. De centrumspits komt over van competitiegenoot Spakenburg, de club waarmee de Noord-Hollander komend weekend het kampioenschap in de Derde Divisie bij de zaterdagamateurs hoopt te vieren.Steltenpool (24) begon zijn voetballoopbaan bij VV VVW in zijn woonplaats Wervershoof voordat hij door de profs van FC Volendam naar het palingdorp werd gehaald. Voor de wijdbroeken speelde de aanvaller 84 wedstrijden waarin hij 20 doelpunten wist te maken. Afgelopen zomer nam Spakenburg de transfervrije Steltenpool over. Aan de blauwe kant van sportpark De Westmaat was de rechtspoot tot nu toe tienmaal trefzeker. Vorige maand besloot Steltenpool de Spakenburgers aan het einde van het seizoen de rug toe te keren.

Namens de clubleiding reageert Jaap Hoek verheugd op de komst van Steltenpool. ,,De Technische Commissie is bijzonder blij met het vastleggen van een speler van het kaliber Bert Steltenpool. Bij zijn vorige clubs heeft hij bewezen dat hij het niveau aankan dat Quick Boys nastreeft. Ook als persoon past Bert uitstekend binnen de Katwijkse mentaliteit en heeft hij naar onze verwachting bovendien een positieve invloed in de kleedkamer”.,,De wedstrijd in het Kras Stadion tussen Jong FC Volendam tegen Quick Boys van vorig seizoen staat me nog helder voor de geest”, vertelt de kersverse aanwinst tijdens de contractondertekening. ,,De tribune achter het doel zat vol met supporters uit Katwijk. Bizar! Zelfs bij thuisduels van het eerste elftal van FC Volendam zitten daar minder mensen. Dat heeft echt indruk op mij gemaakt. Ook rondom de onderlinge wedstrijden tegen Spakenburg merk je hoe groot Quick Boys eigenlijk is. Deze club hoort gewoon thuis op het hoogste amateurniveau”.
De spits heeft er bewust voor gekozen sportpark De Westmaat komend seizoen in te ruilen voor Nieuw Zuid. ,,Hoewel ik vanwege een blessure met een achterstand begon bij Spakenburg, was ik bij de start van de competitie een vaste waarde. Het ging lekker en ik was op een gegeven moment de clubtopscorer. Toch miste ik het volledige vertrouwen van de technische staf. Dat vond ik geen goede basis om verder te gaan. Met Quick Boys wil ik voor promotie gaan strijden. Mijn persoonlijk streven is om topscorer van de competitie te worden”, besluit de ambitieuze Steltenpool die in het dagelijks leven werkzaam is in het transportbedrijf van zijn vader.  

De Technische Commissie wil Bert Steltenpool van harte welkom heten op Nieuw Zuid en wenst hem veel succes en plezier toe bij de blauwwitten.

Agenda

 

 

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________