Thijs van Hofwegen maakt de overstap naar K.v.v. Quick Boys

Gepubliceerd op: 11-06-2018 09:00

De A-selectie van K.v.v. Quick Boys krijgt steeds meer vorm. Voor komend seizoen hebben de blauwwitten zich verzekerd van de diensten van Thijs van Hofwegen. De multifunctionele speler komt over van TEC, de club uit Tiel die afgelopen zaterdag degradeerde uit de Tweede Divisie.De 26-jarige Van Hofwegen speelde in de jeugdopleiding van AZ Alkmaar, voordat hij de overstap naar de beloften van FC Utrecht maakte. Namens de club uit de Domstad debuteerde de rechtspoot in de Eredivisie. Verder was de inwoner van Amsterdam ook actief bij NEC Nijmegen en FC Twente, voordat hij in januari van dit jaar neerstreek bij TEC. 

Vlak voor zijn backpackavontuur in Indonesië geeft Van Hofwegen aan dat Quick Boys altijd hoog op zijn lijstje heeft gestaan. ,,Het is natuurlijk een heel grote club met een meelevende achterban en een fantastische accommodatie. Dat trekt je als voetballer. Er is eerder contact geweest met Quick Boys. Ik ben blij dat het er nu echt van gaat komen.”
Van Hofwegen kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten en hoopt dat hij met zijn specifieke kwaliteiten van veel waarde zal zijn voor de blauwwitten. ,,Ik ben een dynamische speler met veel loopvermogen. Verder is mijn instelling goed. Men ziet mij als een echte teamspeler,” aldus de nieuwkomer die binnenkort met een masteropleiding Sportrecht begint aan de Universiteit van Amsterdam.De clubleiding heet Thijs van Hofwegen van harte welkom op sportpark Nieuw Zuid en wenst hem veel plezier en succes toe bij de blauwwitten.

Agenda

 

 

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________