K.v.v. Quick Boys versterkt zich met Kay Tejan

Gepubliceerd op: 12-06-2018 09:03

Aan het begin van deze week heeft de technische commissie van K.v.v. Quick Boys een akkoord bereikt met Kay Tejan. De 21-jarige aanvaller komt over van FC Volendam, waar hij voornamelijk in het beloftenteam heeft mogen aantreden.Op 12 mei jongstleden scoorde de fysiek sterke en snelle Tejan de winnende treffer op sportpark Nieuw Zuid tijdens de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en Jong FC Volendam (0-1). De scouts van de blauwwitten hadden de inwoner van Amsterdam echter al langer op de korrel en gaven een positief advies af aan de Technische Commissie.

Gisteren heeft Tejan meteen kennis kunnen maken met de spelersgroep. ,,Het was een leuke, eerste bijeenkomst. Sommige spelers ken ik van de onderlinge wedstrijden tussen Quick Boys en Jong FC Volendam. Maar ik heb ook een hoop nieuwe gezichten gezien.”
Er is meer belangstelling voor hem geweest, maar Tejan kiest bewust voor de blauwwitten. ,,Ook andere clubs uit de Tweede en Derde Divisie hebben naar mij geïnformeerd. De accommodatie en de grote aanhang van Quick Boys hebben indruk gemaakt op mij. En tijdens de gesprekken heb ik het gevoel gekregen dat men mij heel graag naar Nieuw Zuid ziet komen. Ik wil met doelpunten en assists een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van de doelstellingen van de club,” besluit de kersverse aanwinst die onlangs de opleiding Sport- en Bewegingsmanager met succes heeft afgerond.Langs deze weg wordt Kay Tejan van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid en wenst de clubleiding hem heel veel succes en plezier toe bij de blauwwitten.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

ING Jeugdtoernooi

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________