K.v.v. Quick Boys legt Chima Bosman vast

Gepubliceerd op: 14-06-2018 09:17

De technische commissie van K.v.v. Quick Boys heeft gisteren een akkoord bereikt met Chima Bosman over een overgang naar de blauwwitten. De rechtsback komt over van de amateurs van Ajax waarmee Bosman aanstaande zaterdag de beslissingswedstrijd tegen Capelle speelt voor promotie naar de Derde Divisie.De 22-jarige Bosman, die in zijn woonplaats leerde voetballen bij Swift en AFC, was in het verleden actief in de jeugdopleidingen van PSV en NEC Nijmegen en in het beloftenteam van Roda JC. In de winterstop sloot Bosman aan bij de amateurs van Ajax. Op De Toekomst maakte de vleugelverdediger een goede indruk in de tweede seizoenshelft.

,,Een paar weken geleden is voor de eerste keer naar mij geïnformeerd. Je kunt zeggen dat er sprake is van een last-minute transfer. Ik zie Quick Boys echt als een stap hogerop. Volgend seizoen wil ik hier gaan knallen,” verklaart de ambitieuze Bosman.
Op Nieuw Zuid komt de Amsterdammer een aantal bekenden tegen. ,,Mohamad Mahmoed heb ik meegemaakt bij PSV en Thijs van Hofwegen bij NEC Nijmegen. Oud-speler Kenneth Misa-Danso, mijn huidige ploeggenoot bij Ajax, is ook vol lof over Quick Boys. Het is een grote club met een prachtige ligging vlakbij het strand. Ook de fanatieke aanhang moet geweldig zijn,” besluit de nieuwkomer.De clubleiding heet Chima Bosman van harte welkom op sportpark Nieuw Zuid en wenst hem een succesvol en plezierig vervolg van zijn voetballoopbaan toe.

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________