Quick Boys 2 zoekt assistent-scheidsrechter

Gepubliceerd op: 27-06-2018 21:23

Voor aankomende seizoen is Quick Boys 2 op zoek naar een assistent-scheidsrechter. Na jarenlange trouwe dienst zal de huidige vlagger Leen van der Boon, wegens fysieke omstandigheden, zijn intrede maken in het begeleidingsteam van het tweede elftal.

Quick Boys 2 is actief in de Reserve Hoofdklasse A. Na het succesvolle afgelopen seizoen die eindige in een kampioenschap hoopt men de goede prestaties komend voetbaljaar te evenaren. Het team wordt bijgestaan door een ervaren begeleidingsstaf, waar jij je snel zal gaan thuisvoelen. Quick Boys 2 is onderdeel van de B-selectie, die bestaat uit talentvolle spelers die graag de stap willen maken naar de A-selectie. Naast assistent-scheidsrechter zal jij ook een gesprekspartner/luisterend oor zijn voor de spelers, en dan met name in situaties waarin hij teleurgesteld is of niet lekker in zijn vel zit.

Is jouw interesse gewekt en lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van de B-selectie als assistent-scheidsrechter van Quick Boys 2? Neem dan contact op met Manager B-selectie Yuri Guijt (yuriguijt@hotmail.com), uiteraard ook voor eventuele vragen.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

ING Jeugdtoernooi

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________