Prijzen Quick Boys Voetbalpoule uitgereikt

Deze week zijn de prijzen van de Quick Boys Voetbalpoule uitgereikt. Bij sponsor Pluimgraaff Schoenen en Voetbal namen de nummers 1 t/m 4 hun prijzen in ontvangst (nummer 5 was afwezig).

De winnaar van dit seizoen is Armando Paoloni (295 punten). Hij was dit seizoen niet of nauwelijks op de eerste plaats te vinden, maar dankzij zijn vele bonuspunten sleepte hij een waardebon van €100,- van Pluimgraaff Schoenen en Voetbal in de wacht. Nummer 2 is Lars Zuijderduijn (289 punten, 10e voor toekenning van de bonuspunten), gevolgd door Rogier van der Gugten met 263 punten. Rogier was na ronde 2-4 en 26-34 nog de koploper, maar na toekenning van de bonuspunten zakte hij naar de derde plaats. Tim Polet en Jona Wilczek (winnaar seizoen 2012-2013 en 49e voor toekenning van de bonuspunten) sloten de top 5 af.

Dat het winnen van de poule geen garantie is voor een goede positie het jaar erna, bewees Hans van der Wiel. De winnaar van vorig seizoen eindigde ditmaal in de achterhoede, op de 212e plaats. De volledige eindstand is hier te vinden.

We bedanken sponsors Pluimgraaff Schoenen en Voetbal en de Quick Boys Webshop voor de sponsoring van de prijzen dit seizoen! Na twee seizoenen stopt Pluimgraaff met de sponsoring; we gaan nu op zoek naar een nieuwe sponsor. Zou jij de poule willen sponsoren? Neem dan contact op via webredactie@quickboys.nl.

Geef een antwoord