Zeer succesvol ING Toernooi

Gepubliceerd op: 03-07-2018 19:05

Op zaterdag, 23 juni werd het ING Toernooi voor onze jeugdteams weer gehouden op Nieuw Zuid. Meer dan 700 kinderen uit 100 teams van 22 verenigingen lieten hun talenten zien aan de vele bezoekers. Een zonovergoten mooie dag werd vol plezier en passie beleeft door de vele kinderen tijdens hun wedstrijden en op de leuke attracties. 

Wij willen dan ook alle kinderen met hun begeleiders en de meegereisde bezoekers heel hartelijk bedanken voor hun sportieve en gezellige medewerking aan het ING Toernooi. Het is voor Quick Boys een goede motivatie om het ING toernooi volgend seizoen weer te organiseren en het zelfs uit te breiden naar 150 teams. Mocht je als vereniging dan ook willen meedoen, dan kan je jouw vereniging bij Quick Boys aanmelden.

Verder willen wij als organisatie alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het mogelijk maken van het ING Toernooi. Uiteraard bedanken wij ook onze sponsoren:

  • ING Bank
  • VOF Verdoes, groothandel in levensmiddelen, zuivel, kerstpakketten
  • Van der Meij, Quality Food & Vegetables
  • Bakkerij van Maanen

Voor een impressie van het toernooi, kunt u het fotoalbum zien op onze website onder Foto’s: 23-06 ING Toernooi. Als organisatie kunnen we terugkijken op een zeer succesvol ING Toernooi. Tot volgend jaar!

 

 

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

ING Jeugdtoernooi

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________