Indelingen teams seizoen 2018-2019

Update (27 augustus)
De indeling van de pupillen is iets gewijzigd, zie hieronder de pagina van de pupillen voor de nieuwe indelingen.

20 juli
De indelingen van de pupillen- en juniorenteams zijn bekend en online te vinden.
-> Indeling JUNIOREN
-> Indeling PUPILLEN
-> Indeling MEIDEN

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Daarom staan alleen de voor- en achternaam vermeld bij de teams. Via sportlink en/of de voetbal.nl-app kunnen spelers/begeleiders de volledige gegevens vinden omtrent hun team.

Let op: nieuwe spelers in de JO13-teams dienen een geldige foto toe te voegen via de Voetbal.nl-app of de KNVB wedstrijdzaken-app. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl-app of website en in de KNVB wedstrijdzaken-app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.
Op een leuke manier je voetbalactiviteiten bijhouden:
• Programma, standen en uitslagen van jouw teams;
• Persoonlijke- en teamstatistieken;
• Volg de teams en clubs van je vrienden en familie;
• Volg andere spelers en blijf op de hoogte van hun resultaten;
• Direct op de hoogte van afgelastingen;
• Video’s en foto’s van jouw teams toevoegen en bekijken;
• Laat vooraf weten of je aanwezig bent bij de wedstrijd;
• Geef aan of je een auto voor de uitwedstrijd beschikbaar stelt

Ook zijn doelpunten, kaarten en wissels nu zichtbaar binnen de Voetbal.nl-app. Deze kunnen binnen de KNVB Wedstrijdzaken-app toegevoegd worden aan een wedstrijd. Iedereen kan gebruik maken van de Voetbal.nl-app, maak hiervoor een nieuw account aan binnen de app. Ben je lid van een voetbalvereniging, zorg dan dat je inlogt met het e-mailadres dat bekend is bij je club.

Geef een antwoord