Quick Boys kruist de degens met Kozakken Boys

Aanstaande zaterdag vervolgt Quick Boys haar oefencampagne met een vriendschappelijke wedstrijd in Werkendam tegen Kozakken Boys. De tweededivisionist is een trouwe sparringpartner van de blauwwitten, want in de afgelopen drie seizoenen stonden beide ploegen eveneens tegenover elkaar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De aftrap op sportpark De Zwaaier is om 14:30 uur.

Kozakken Boys wordt getraind door een oude bekende. Jasper de Muijnck is in het verleden ook twee seizoenen werkzaam geweest op sportpark Nieuw Zuid. De Muijnck volgt in Werkendam succescoach Danny Buijs op die op zijn beurt is aangesteld als hoofdtrainer van FC Groningen. 

Voor Kozakken Boys is het oefenduel met Quick Boys de eerste testcase in aanloop naar het nieuwe seizoen. De blauwwitten heeft al een vriendschappelijke wedstrijd in de benen. Afgelopen zaterdag werd FC Rotterdam Oost met 3-1 verslagen. 

Trainer Erik Assink, die voor de eerste keer op de bank zal plaatsnemen, zal ongetwijfeld weer de nodige spelers in actie willen zien in Werkendam. 

Geef een antwoord