Hoe een recordopbrengst tot stand kwam. Een impressie

Gepubliceerd op: 26-11-2018 22:33

Op vrijdagavond 23 november jl. werd een recordopbrengst geboekt op onze veiling. Aan de oproep van onze club om in grote getalen naar de veiling te komen werd in ieder geval gehoor gegeven en de businessclub was dan ook gezellig gevuld. Iedereen wist dat de opbrengsten van de veiling bedoeld zijn om ons totaal vernieuwde clubhuis van passend en nieuwe meubilair te voorzien, dus het publiek had er ook echt zin in. 

Ook nu liet onze club weer eens zien niet alleen in ledentaal groot te zijn, maar ook in de betrokkenheid van de eigen achterban en sponsors. Nadat voorzitter Bart van Kruistum de bezoekers van harte verwelkomde konden de veilingmeester hun werk beginnen. 

Natuurlijk waren er de prachtigste kavels bij elkaar gebracht door de veilingcommissie. Wel meer dan 150 kavels werden aangeboden in onze businessclub. Die varieerden van een cruise, elektrische fietsen, diners in een sterrenrestaurant, weekends naar Gent en Maastricht, voetbalreizen en wedstrijden, strandhuisjes, dinercheques en wijn- en spijsproverijen tot het gesigneerde shirt van Frenkie de Jong.

Onder genot van een hapje en een drankje werd kavel na kavel vakkundig aangekondigd door 'good old' Jan Guijt en aan de man gebracht door veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader.

Uiteindelijk bracht de veiling een recordopbrengst op van € 110.000,--, ruim € 10.000,-- meer dan eerdere edities.

Toppers van de avond waren de bootreizen van Van Hulst, de diners in het sponsorhome, de voetbalreizen naar Crystal Palace, de Middellandse Zee Cruise en de Electrische Fietsen en niet te vergeten de extra veilingdonatie van sponsor Scotch Whisky International van € 15.000.

Maar ook andere kavels gingen naarmate de avond vorderde grif en tegen mooie hoge bedragen van de hand. Langzaamaan werd het woord record dan ook steeds vaker gefluisterd. Zou het lukken op deze koude novemberavond. En ja dus en met de recordopbrengst kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Zonder de tomeloze inzet van de leden van de veiling commissie en natuurlijk ook alle bedrijven die de prijzen beschikbaar hebben gesteld was dit natuurlijk niet mogelijk geweest.

Namens bestuur en natuurlijk ook alle leden van Quick Boys willen we deze onmisbare vrijwilligers en de sponsors nogmaals bedanken. Door hun inzet kunnen we ons schitterende clubhuis straks de uitstraling geven die het verdiend.

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________