Vrouwen 1 winterstop in met wisselende resultaten

Net als de meeste teams is ook voor de Vrouwen 1 de winterstop begonnen. Het team heeft sommige wedstrijden maar nipt verloren, al waren ze regelmatig de bovenliggende partij. De dames kijken terug op een leerzame eerste helft van het seizoen waar het team goed op elkaar is ingespeeld en veel strijd heeft geleverd. Het is bovendien een ploeg die elkaar steeds beter leert kennen en waar wekelijks hard getraind wordt. Na de winterstop is het doel om verder omhoog te klimmen in de competitie. Een mooie uitdaging voor de tweede seizoenshelft.

Een kort overzicht van de afgelopen wedstrijden:

3 november 2018
Hoofddorp Vrouwen 1 wordt verslagen met 1-2 op sportpark De IJvelden. Een sterke wedstrijd van de blauw-witten, die meer goals hadden verdiend.

10 november 2018
Op het eigen sportpark Nieuw Zuid is Quick Boys met 3-1 te sterk voor DVVA Vrouwen 2.

17 november 2018
Bij de fusieclub FC Oegstgeest verliezen de dames van Quick Boys met 4-3, na een passievolle wedstrijd waarin een gelijkspel verdiend zou zijn geweest.

24 november 2018
Quick Boys krijgt DZS Vrouwen 1 op bezoek. Er wordt een 2-0 voorsprong genomen, met onder meer een goal in de eerste minuut. Door pech en blessures wordt die voorsprong nog uit handen gegeven en gaat de ploeg uit Wijdewormer er met een 2-3 zege vandoor.

8 december 2018
Na een vrije week wordt Purmerend met 4-0 aan de zegekar gebonden. Een terechte overwinning die vertrouwen geeft aan de speelsters.

15 december 2018
De inhaalwedstrijd tegen nummer 2 Reiger Boys Vrouwen 2 wordt met 0-4 verloren. Quick Boys toont zich strijdbaar, maar komt uiteindelijk tekort tegen de hoogvlieger uit Heerhugowaard. Het is tijd voor een welverdiende winterstop!