K.v.v. Quick Boys slaat dubbelslag met Jesper de Vré en Raymond de Waard

Gepubliceerd op: 08-01-2019 20:25

Met ingang van het nieuwe seizoen maken Jesper de Vré en Raymond de Waard deel uit van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. Beide spelers komen over van zondagderdedivisionist ADO’20 en zetten op Nieuw Zuid hun handtekening onder een tweejarige verbintenis.De Vré (links) en De Waard kwamen drie seizoenen geleden gelijktijdig binnen op sportpark De Vlotter in Heemskerk. Aanvallende middenvelder De Vré kende sindsdien een zeer productieve periode met bijna vijftig competitietreffers. Ook flankspeler De Waard liet zich de afgelopen jaren niet onbetuigd en was vaak belangrijk met doelpunten en assists.  Het duo is daarnaast actief met ZVV White Stones in de Eredivisie van het zaalvoetbal.

De Vré (23) en De Waard (22) kennen elkaar langer dan de periode dat zij ploeggenoten zijn bij ADO’20. ,,Raymond is een van mijn beste vrienden,” vertelt De Vré die in het seizoen 2015-2016 nog met HSV uit zijn woonplaats Heiloo in de derde klasse speelde. “Wij zijn nu negen jaar samen actief in de zaal. Na de promotie van vorig seizoen speelt ZVV White Stones nu op het hoogste niveau.  Met een veredeld vriendenteam tegen gelouterde semiprofs. Mooi om mee te maken, maar uiteindelijk staat het veldvoetbal voor ons op de eerste plaats en zullen Raymond en ik aan het einde van het seizoen dan ook gaan stoppen in de zaal.”

De Vré ziet zichzelf niet als een stereotype zaalvoetballer. “Ik ben weliswaar redelijk technisch, maar mijn loopactie is een van mijn sterkste punten. Net als mijn scorend vermogen. Doelpunten maken is uiteindelijk het leukste wat is er. Ik ga bij Quick Boys mijn uiterste best doen om een basisplaats te veroveren en wil op Nieuw Zuid ook productief zijn,” besluit De Vré die onlangs de opleiding Sport, Management en Ondernemen heeft afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam.“Elke club is op zoek naar scorende middenvelders,” legt Gert Pluimgraaff uit. Het bestuurslid Selectievoetbal vervolgt: “Jesper werd al een tijdje gevolgd en stond hoog op het verlanglijstje. Hij is een speler met heel veel diepgang en scorend vermogen. We halen hem voor de nummer 10-positie, maar Jesper kan eventueel ook als diepe spits uitstekend uit de voeten. Gezien zijn jeugdige leeftijd denken wij dat er nog heel veel rek in zit.”

De Waard, woonachtig in Egmond aan den Hoef, ziet zijn overgang naar de blauw-witten als een prachtige uitdaging. “Als een club van het kaliber Quick Boys op je pad komt, twijfel je niet. Ik vind dat ik ook wel toe ben aan een volgende stap. Vorig jaar was ik soms nog wat wisselvallig, nu presteer ik vrij constant. Met zeven doelpunten en zeven assists is mijn rendement hoog. Ik wil ook dolgraag eens aan het zaterdagvoetbal proeven. Dat staat toch meer in the picture,” meent de oud-jeugdspeler van AZ Alkmaar.

Samen met De Vré was De Waard onlangs aanwezig bij het thuisduel met SJC (2-0). Geen hoogstaande wedstrijd, maar de Noord-Hollanders keken hun ogen uit op Nieuw Zuid. “We werden gastvrij ontvangen in het prachtige sponsorhome. De publieke belangstelling was, ondanks het ijskoude weer, erg groot. Niets ten nadele van ADO’20, maar bij Quick Boys is alles keer drie. Ik ga dan ook erg mijn best doen om hier te slagen. Plezier hebben staat voorop. Dan komen de prestaties vanzelf,” aldus de makelaar in opleiding.Ook over De Waard is Pluimgraaff zeer te spreken. “Raymond is een rechtsbenige buitenspeler en die zijn erg schaars in onze huidige selectie. Naar zo’n type aanvaller zijn we nadrukkelijk op zoek geweest. Ook hij heeft een mooie leeftijd om zich door te ontwikkelen en de volgende stap te zetten. Net als Jesper is Raymond een jongen die goed in de groep zal passen.”

De Technische Commissie is zeer verheugd met de komst van Jesper de Vré en Raymond de Waard en wenst hen veel succes en plezier toe op sportpark Nieuw Zuid.

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________