Kevin Gomez Nieto maakt overstap naar sportpark Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 09-01-2019 19:54

Voor de komende twee seizoenen heeft K.v.v. Quick Boys zich verzekerd van de diensten van Kevin Gomez Nieto. Dat maakt de Technische Commissie van de club bekend. De rechtervleugelverdediger met Spaanse roots komt over van tweededivisionist Scheveningen.De 24-jarige Nieto, bezig aan zijn vierde seizoen op sportpark Houtrust, is een vaste waarde in het elftal van trainer John Blok. De offensieve en fysiek sterke rechtsachter staat bekend om zijn winnaarsmentaliteit en weet daarnaast regelmatig het net te vinden. In de eerste seizoenshelft heeft de inwoner van Zoetermeer driemaal gescoord.

“Met Kevin halen we de gewenste versterking voor de rechtsbackpositie in huis. Zijn naam prijkt al geruime tijd op onze wensenlijst. Wij kijken uit naar zijn komst. Hij is een teamplayer en een echte winnaar die er alles aan doet om wedstrijden in zijn voordeel te beslissen,” motiveert bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff.

Na vier jaar Scheveningen is Gomez Nieto toe aan iets anders. “Ik ben totaal niet met een transfer bezig geweest, maar het plaatje van Quick Boys klopt gewoon. Het is een fantastische club en de mensen om me heen die ik erover gesproken heb, zijn zeer positief. Op Nieuw Zuid wil ik de volgende stap in mijn ontwikkeling zetten.”De vleugelverdediger heeft een gezonde drang naar voren, maar is zich bewust van zijn kerntaak. “Mijn opdracht is om de linksbuiten uit de wedstrijd te spelen, daarna kijk ik wel wat ik in aanvallend opzicht kan betekenen. Ik zie uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer (Edwin Grünholz, red.). Het feit dat hij zijn ploegen aanvallend en verzorgd laat voetballen, past goed bij mij. Maar eerst gaat de focus volledig op Scheveningen. Ik wil die club koste wat het kost in de Tweede Divisie houden en met een goed gevoel achterlaten,” besluit Gomez Nieto die in het dagelijks leven als intercedent bij een uitzendbureau werkzaam is.

De clubleiding heet Kevin Gomez Nieto van harte welkom bij de blauw-witten en wenst hem veel succes en plezier toe op sportpark Nieuw Zuid.

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________