Jeroen Tesselaar sluit per direct aan op Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 05-02-2019 19:35

K.v.v. Quick Boys heeft zich met onmiddellijke ingang verzekerd van de diensten van Jeroen Tesselaar. De linksbenige verdediger tekent op sportpark Nieuw Zuid een contract dat hem tot het einde van het seizoen aan de blauw-witten bindt. Vanavond traint Tesselaar voor de eerste keer mee met de A-selectie.Tesselaar (30) doorliep de jeugdopleiding van AZ Alkmaar en speelde in Nederland eveneens voor Telstar en De Graafschap. Verder was de geboren en getogen Wognummer vier seizoenen actief op het hoogste niveau in Schotland namens St. Mirren FC en Kilmarnock FC. Vorig voetbaljaar stond Tesselaar onder contract bij het Israëlische Hapoel Katamon Jerusalem.

Bij Quick Boys krijgt Tesselaar, afgelopen zaterdag aandachtig toeschouwer bij het thuisduel met Jong FC Groningen, de kans om weer vlieguren te maken na een clubloze periode. ,,Ik kreeg afgelopen zomer last van een ontstoken kniepees. Ondanks het feit dat ik transfervrij was, zat natuurlijk niemand te wachten op een geblesseerde speler. Nu ben ik weer fit en hoop ik dat ik snel speelgerechtigd verklaard word door de KNVB,” reageert de tussentijdse aanwinst.

De kersverse vader van zoon Moos, die naast voetballer ook een fervente fotograaf is, wil zich op Nieuw Zuid weer in de picture spelen. ,,Ik heb nog altijd de ambities om terug te keren naar het betaalde voetbal, maar een langer verblijf bij Quick Boys sluit ik op voorhand zeker niet uit. Als ik aan Quick Boys denk, dan komt Dirk Kuijt in mij op. Hij was als speler van Feyenoord mijn directe tegenstander in mijn periode bij De Graafschap,” besluit de verdediger die de afgelopen periode zijn conditie op peil heeft gehouden bij de plaatselijke voetbalvereniging uit zijn woonplaats.,,Na het vertrek van Noah Barendse hadden wij behoefte aan een linksbenige verdediger. Daarnaast zijn de opties in de achterhoede schaarser geworden vanwege de goedgevulde ziekenboeg. Via via zijn wij bij Jeroen terechtgekomen. Met zijn komst valt er weer wat te kiezen voor de trainersstaf. Bovendien is een ervaren speler als hij voor ons zeer welkom,” aldus bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff.

Langs deze weg wordt Jeroen Tesselaar van harte welkom geheten en wenst de clubleiding hem heel veel succes en plezier toe op sportpark Nieuw Zuid.

Agenda

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________