Thijs van Hofwegen zet punt achter loopbaan

Gepubliceerd op: 11-02-2019 10:57

Aan het einde van het lopende voetbaljaar komt een einde aan de samenwerking tussen K.v.v. Quick Boys en Thijs van Hofwegen. De multifunctionele speler, bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark Nieuw Zuid, stopt met zijn actieve voetbalcarrière en heeft de wens om als ondernemer in het buitenland aan de slag te gaan.

Van Hofwegen, in het verleden actief voor FC Utrecht en FC Twente, heeft bij de blauw-witten weliswaar geen basisplaats weten te veroveren, maar speelt met veel plezier op Nieuw Zuid. De verdediger annex middenvelder wil echter een nieuwe weg inslaan en is onder andere bezig met het openen van een kledingwinkel en het opzetten van een sportproject op Bali. De inwoner van Amsterdam wil Quick Boys bedanken voor de leuke tijd die hij in Katwijk heeft mogen hebben en wenst zijn medespelers alvast heel veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Op haar beurt wil de Technische Commissie Thijs van Hofwegen bedanken voor zijn inzet en positieve instelling en wenst hem een succesvolle carrièreswitch toe.

Agenda

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________