Jeroen Tesselaar twee jaar langer op Nieuw Zuid

De Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys is zeer verheugd te kunnen mededelen dat zij met Jeroen Tesselaar overeenstemming heeft bereikt over een nieuw contract. De linksbenige verdediger zal in elk geval tot en met het seizoen 2020-2021 actief zijn op sportpark Nieuw Zuid.

De 30-jarige Tesselaar werd vier maanden geleden tussentijds toegevoegd aan de selectie van de blauw-witten. Op 16 februari jongstleden maakte de mandekker als invaller zijn debuut in het thuisduel met SteDoCo (2-1). Sindsdien vormde de Noord-Hollander een onmisbare schakel in de achterhoede van Quick Boys en wist Tesselaar in die hoedanigheid een belangrijke bijdrage te leveren aan de promotie van de Katwijkers.
Ook de speler in kwestie voelt zich als een vis in het water op Nieuw Zuid en is blij dat hij met de blauw-witten actief zal zijn in de Tweede Divisie. Slechts een aanzienlijke positieverbetering in het betaalde voetbal in de komende periode kan een grond opleveren om zijn overeenkomst te ontbinden.

De clubleiding wil Jeroen Tesselaar langs deze weg van harte feliciteren met zijn nieuwe verbintenis en wenst hem heel veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord