Voorbeschouwing Quick Boys - OFC

Gepubliceerd op: 09-08-2019 15:32

Morgen (zaterdag) komt Quick Boys voor de vierde keer in actie tijdens de oefencampagne in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen. Op sportpark Nieuw Zuid is OFC uit Oostzaan te gast. De aftrap op het hoofdveld is om 15:00 uur en de toegang is (uiteraard) gratis. Ook vorig seizoen stonden beide ploegen op Nieuw Zuid tegenover elkaar in de voorbereiding. Die wedstrijd eindigde destijds in 1-1. Namens de thuisploeg van Jeffrey Ket trefzeker. Met 62 punten uit 34 duels eindigde OFC vorig seizoen achter Jong FC Volendam en TEC Tiel op de derde plaats in de Derde Divisie B. Via de nacompetitie probeerde de ploeg van trainer Eric Heerings een gooi te doen naar de Tweede Divisie, maar ASWH werkte niet mee. De selectie van OFC herbergt, naast ex-Quick Boyzers Henry Opoku en Mike Brantjes, ook bekende namen als Atam Koroglu (ex-Katwijk), Brian van der Werff (ex-FC Lisse), Norari Mamedov (ex-Katwijk), Sonny ten Hoope (ex-FC Rijnvogels) en Mitchell Theuns (ex-FC Rijnvogels). 

In de oefencampagne boekte OFC tot nu toe wisselende resultaten. Een flinke nederlaag bij DVS'33 Ermelo (0-5) werd gecompenseerd door de knappe overwinning tegen Excelsior Maassluis (1-0). Tussendoor won de zondagderdedivionist van Sportlust'46 (3-2). Daarnaast verloor de ploeg van Heerings van Jodan Boys (0-2) en boekten zij afgelopen dinsdag een krappe overwinning op ZSGOWMS (3-2). 

Quick Boys won afgelopen dinsdag ook. The Motivated Academy Rotterdam werd met ruime cijfers verslagen (8-0). Het betekende de eerste overwinning van de formatie van Edwin Grünholz in de voorbereiding. Langzaam maar zeker beginnen de contouren van zijn ploeg duidelijk te worden in aanloop naar de competitiestart tegen Noordwijk. Morgen zullen de blauw-witten opnieuw getest worden tegen de Noord-Hollandse sparringpartner.
Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________